Καβάλα| Ισόβια χωρίς ελαφρυντικό για τη γυναικοκτονία στο φαρμακείο

Share on:

Σε ισόβια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό καταδικάστηκε ο 55χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της στην Καβάλα. Ο γυναικοκτόνος ζήλευε παθολογικά την Αΐντα και την στραγγάλισε στο καμαράκι του φαρμακείου όταν επέμεινε στην απόφασή της να χωρίσουν. Για 7 ώρες ο 55χρονος βρισκόταν στο φαρμακείο, δίπλα στο άψυχο σώμα της συζύγου του και προσπαθούσε να παραπλανήσει τις Αρχές στέλνοντας μηνύματα από το κινητό της Αϊντας.

Η γυναικοκτονία έγινε στις 10 Μαΐου 2022 και είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του στο δικαστήριο, ο 55χρονος έφτασε στο σημείο να… βάλει τα γέλια και υποστήριξε πως σκότωσε τη σύζυγό του γιατί «όταν μου είπε ότι χωρίζουμε, θυμήθηκα τον χωρισμό των γονιών μου που είχα ζήσει σαν παιδί κι ένιωσα ότι γκρεμίζεται η εκκλησία που είχα χτίσει τόσα χρόνια». Τα δύο κοριτσάκια της άτυχης φαρμακοποιού μεγαλώνουν σήμερα ο αδερφός της Αΐντας με τη σύζυγό του: «Είναι δικά μας παιδιά, τα αγαπάμε. Κάθε λεπτό προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα για να μην φεύγει ποτέ το χαμόγελό τους».

Ο δράστης είχε μιλήσει στο παρελθόν στο STAR και είχε πει: «δυστυχώς αυτό που έκανα στη γυναίκα μου και στην οικογένειά μου… Δεν υπάρχουν λόγια. Απλά προσπαθώ να μαζέψω τον εαυτό μου σε ένα κομμάτι και από εκεί και πέρα να σταθώ ως πατέρας στα παιδιά μου. Να κάνω ό,τι μπορώ για να επανορθώσω έως ενός σημείου».

Με πληροφορίες της ert


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE