Θεσσαλονίκη| Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ ο 16χρονος που παρασύρθηκε από περιπολικό

Share on:

Διασωληνομένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου νοσηλεύεται ο 16χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που προέρχονται από την ΕΛ.ΑΣ., ο 16χρονος προσπάθησε να αλλάξει λωρίδα και να στρίψει αριστερά και τότε τον χτύπησε το περιπολικό στη συμβολή της 28ης Οκτωβρίου με τη Δενδροποτάμου στους Αμπελόκηπους. Αυτή ήταν η απάντηση που φέρεται να έδωσε στους συναδέλφους του ο οδηγός του οχήματος της ΕΛ.ΑΣ., όταν τον ρώτησαν για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος.

Ωστόσο, η προανάκριση που είναι σε εξέλιξη από την Τροχαία Θεσσαλονίκης, θα ρίξει φως στην υπόθεση της παράσυρσης του ανήλικου ποδηλάτη. Από τη σύγκρουση ο 16χρονος εκτοξεύθηκε και χτύπησε με σφοδρότητα στο παρμπρίζ και, πιθανότητα, στον «ουρανό» του οχήματος, πριν καταλήξει στο οδόστρωμα. Ο 16χρονος διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.

Το ατύχημα με τον 13χρονο την ίδια ώρα

Την ίδια ακριβώς ώρα, ένα ακόμη σοβαρό ατύχημα συνέβη στην Θέρμη – Πανόραμα, στο ύψος του αθλητικού κέντρου. Ο ανήλικος φαίνεται να προσπάθησε να διασχίσει πεζός τον κεντρικό δρόμο με τις δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση και όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου τον είδε μετά την στροφή, ήταν ήδη αργά και δεν κατάφερε να τον αποφύγει. Αμέσως μετά την παράσυρση, ο οδηγός σταμάτησε και κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, με τον 13χρονο να μεταφέρεται διασωληνωμένος και σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE