Θέμα χρόνου η 4η σύλληψη για τον βιασμό της ανήλικης από τη Νέα Σμύρνη – Τι λέει υπάλληλος του ξενοδοχείου

Share on:

Σοκαρισμένοι είναι και οι άνθρωποι που εργάζονται στο ξενοδοχείο ημιδιαμονής στο Μεταξουργείο, όπου βιάστηκε η 14χρονη πριν από λίγες μέρες και το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε ύστερα από καταγγελία της κοινωνικής λειτουργού της δομής, στην οποία φιλοξενείτο το ανήλικο κορίτσι. Υπάλληλος του ξενοδοχείου που μίλησε για το συμβάν είπε ότι έπεσαν από τα σύννεφα, καθώς «δεν καταλάβαμε ότι ήταν ανήλικη, σοκαριστήκαμε».

Ο υπάλληλος του ξενοδοχείου, στο οποίο συντελέστηκε ένας από τους βιασμούς της ανήλικης κοπέλας από τη δομή στη Νέα Σμύρνη, μίλησε για το επίμαχο βράδυ που η κοπέλα οδηγήθηκε από τους βιαστές της στο ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο. «Εχει γίνει το συμβάν εδώ. Λέει η Αστυνομία ότι η κοπέλα ήταν ανήλικη. Αν το καταλαβαίναμε θα επεμβαίναμε καταλλήλως κι εμείς. Αλλά, δεν μπορείς μέσα να καταλάβεις, αν μια γυναίκα που είναι ντυμένη και βαμμένη, έχει ύψος γύρω στο 1,70μ. με τακούνια, ευτραφής… Πώς να καταλάβεις ότι η κοπέλα είναι ανήλικη» είπε ο υπάλληλος του ξενοδοχείου στον ANT1.

Για το επίμαχο βράδυ ο υπάλληλος του ξενοδοχείου τόνισε πως «ήρθαν 10-11 το βράδυ, πήραν δωμάτιο κι έφυγαν το πρωί». Καταλήγοντας επεσήμανε: «Μας τα είπε η Αστυνομία, αλλά εντάξει κοιτάξτε εμείς προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε, γιατί όταν ακούσαμε την ηλικία του παιδιού σοκαριστήκαμε. Είναι εγγονή μας, παιδί μας. Δεν γνωρίζαμε την ηλικία του κοριτσιού…».

«Είχαμε εκδώσει 4 missing alert μέσα σε ένα χρόνο»

Για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης κοπέλας μίλησε κι ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος. Οπως είπε τόσο η 14χρονη όσο και οι αδερφή της είχαν φύγει αρκετές φορές από την δομή φιλοξενίας όπου ζούσαν. «Επίσημα βγάλαμε με εισαγγελικές εντολές τέσσερα 4 missing alert μέσα σε 1 – 1,5 χρόνο», σημείωσε ο κ. Γιαννόπουλος, ωστόσο τόνισε ότι έχουν ενημερωθεί ότι τα δυο κορίτσια έχουν φύγει από την δομή πάρα πολλές φορές. Υπογράμμισε ότι πρέπει να αποφύγουμε την στοχοποίηση του παιδιού, ώστε να μην επαναληφθούν όσα έγιναν με την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια.

Ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε ότι «το τελευταίο διάστημα έχουμε 1 παιδί ανά δυο ημέρες που εξαφανίζεται», και το προφίλ αυτών των παιδιών είναι κορίτσια 13 με 14 ετών και Ελληνίδες. Οπως είπε έφηβες κοπέλες, με την σύμφωνη γνώμη των γονιών τους, έκαναν προσομοίωση σε σάιτ γνωριμιών και αυτό που αποδείχτηκε ήταν ότι άνδρες προσπαθούσαν να ψαρέψουν ανήλικες κοπέλες. Ο κ. Γιαννόπουλος έκανε λόγο για «Γολγοθά» που βιώνουν τα τελευταία χρόνια τα δυο κορίτσια, ενώ τέλος επισήμανε τον ρόλο της κοινωνική λειτουργού στην υπόθεση, η οποία όπως είπε ανίχνευσε το πρόβλημα και έγινε η κινητοποίηση.

Θέμα χρόνου η σύλληψη του «Ρουσλάν»

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ που επικαλείται αστυνομικές πηγές, είναι θέμα χρόνου η σύλληψη ενός ακόμη ατόμου με το όνομα «Ρουσλάν» που φέρεται να βίασε την ανήλικη, το βράδυ της περασμένης Κυριακής 19 Μαρτίου, στο εν λόγω ξενοδοχείο του Μεταξουργείου, με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους να βιντεοσκοπούν τον βιασμό της κοπέλας.

Με πληροφορίες του reader


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE