Επισκέφθηκε το 1ο Γυμνάσιο και τα γραφεία του ΝΑΤ ο Κ. Μητσοτάκης

Share on:

Στο Πειραιά περιοδεύει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πρώτος σταθμός της περιοδείας του κ. Μητσοτάκη ήταν το 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο του Πειραιά, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παρακολουθεί την παράδοση των μαθημάτων της Ιστορίας, της Βιολογίας και της Γεωγραφίας στον διαδραστικό πίνακα. Συνολικά θα εγκατασταθούν περισσότεροι από 36.000 διαδραστικοί πίνακες σε όλα τα τμήματα της πέμπτης και έκτης δημοτικού, των Γυμνασίων και των Λυκείων της χώρας. Το έργο των διαδραστικών πινάκων χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και έχει προϋπολογισμό 150 εκατομμύρια ευρώ.

Η έμφαση που δίνουμε στη δημόσια εκπαίδευση είναι αδιαπραγμάτευτη και έχει να κάνει με τρία πράγματα με το ανθρώπινο δυναμικό, τα κτίρια και φυσικά με την τεχνολογία ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του πρωθυπουργού ο οποίος συζήτησε με τους καθηγητές αλλά και με τους μαθητές.

Δεύτερος σταθμός της περιοδείας του πρωθυπουργού στον Πειραιά ήταν ο Πύργος του Πειραιά, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθεώρησε τα έργα ανακατασκευής του κτηρίου, ενώ αυτή την ώρα έχει συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο και συζήτηση με τους εργαζόμενους στο ΝΑΤ. «Έχετε λύσει πολλές εκκρεμότητες. Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να βγαίνει μία σύνταξη στην ώρα της» τόνισε Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίθεση σε Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Ανδρουλάκη εξαπέλυσε από την Κρήτη τη Δευτέρ (15/5) ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σημείωσε ότι ισχυρό ποσοστό στις 21 Μαΐου, θα αποτελέσει πρόκριμα για την αυτοδυναμία της ΝΔ. Κατηγόρησε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να γκρεμίσει ότι έχτισαν οι Έλληνες με κόπο, και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ότι κοιτάζει στο παρελθόν και κάνει μονομέτωπο αγώνα εναντίον του. Σε μια πιο χαλαρή -και επί προσωπικού συνέντευξη- στον Αντέννα, αποκάλυψε ότι δεν καταπίνει τις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της συζύγου του, ότι του αρέσει ο Μπάτμαν και πως αν δεν ήταν πολιτικός, θα επέλεγε επαγγελματικά το μπάσκετ.

Πηγή: ertnews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE