Εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας| Καινούργιές μηνύσεις και νέες διώξεις

Share on:

Οι γονείς της Ρούλας, Ανδρέας και Ελένη, μαζί με την κόρη τους Δήμητρα και τον πατριό, φαίνεται πως θα οδηγήσουν στα δικαστήρια τον διευθυντή της ΜΕΘ στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ, επειδή τους κατηγόρησε, ότι ως παππούδες, δεν πήγαιναν στο Νοσοκομείο, όπως αναφέρει το pelop.gr.

«Εμείς, και οι δύο οικογένειες, ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω» θα ισχυριστεί η οικογένεια.

Υπόμνημα κατέθεσε η Πισπιρίγκου

Την ίδια ώρα, υπόμνημα με τις εξηγήσεις της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, κατέθεσε μέσω του δικηγόρου της στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που διενεργούν την έρευνα, η κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της Όθωνα Παπαδόπουλο, η Ρούλα Πισπιρίγκου, δηλώνει αθώα και ισχυρίζεται ότι δεν ήταν η ίδια που προκάλεσε το θάνατο ούτε της Μαλένας ούτε και της Ίριδας.

Σχετικά με τα σημάδια που εντόπισαν οι ιατροδικαστές στα πρόσωπα των κοριτσιών, η κατηγορουμένη υποστηρίζει ότι σύμφωνα με τα όσα κατεθεσαν γιατροί και νοσηλευτές, ήταν περιθανάτια, ότι έγιναν δηλαδή κατά την διάρκεια καρδιοπνευστικής αναζωωγόνησης ή κατά τη διάρκεια της νεκροψίας – νεκροτομής.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, σημείωσε ότι η κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία της κόρης της, «αρνείται κατηγορηματικά κάθε πράξη», αφού όπως η ίδια επιμένει να λέει, «δεν περνούσε από το μυαλό της ούτε η ιδέα να κάνει κακό στα σπλάχνα της».

Νέα δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Τζωρτζίνας

Νέα δίωξη ασκήθηκε στην 33χρονη μητέρα από τον εισαγγελέα Γ. Νούλη, όπου αφορά στο επεισόδιο που οδήγησε το παιδί σε τετραπληγία, όταν βρισκόταν εντός του Καραμανδάνειου νοσοκομείου. Να σημειωθεί ότι η 33χρονη ήδη από τον περασμένο Απρίλιο βρίσκεται προφυλακισμένη μετά την απολογία της για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας σε βάρος της κόρης της Τζωρτζίνας με χορήγηση κεταμίνης.

Πλέον μετά την άσκηση νέας δίωξης σε βάρος της 33χρονης, η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, καλεί σύμφωνα με πληροφορίες την Ρούλα Πισπιρίγκου σε συμπληρωματική απολογία για αύριο το πρωί.

Έτσι, η κατηγορουμένη αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου από τις φυλακές Κορυδαλλού στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ώστε να βρεθεί στο ανακριτικό γραφείο. Πάντως το πιθανότερο είναι ότι θα ζητήσει και θα λάβει προθεσμία, όπως έχει δικαίωμα, προκειμένου να ενημερωθεί για τη νέα σε βάρος της κατηγορία και να προετοιμάσει την απολογία της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα κατηγορία στη Ρούλα Πισπιρίγκου έρχεται ενώ αναμένεται η απόφαση των εισαγγελέων Αντ. Ελευθεριάνου και Απ. Ανδρέου για τον αν θα προχωρήσουν ή όχι σε άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της κατηγορουμένης και για τους θανάτους των άλλων δυο κοριτσιών της κατηγορουμένης, της Μαλένας και της Ίριδας.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE