Εν αναμονή του ορισμού πραγματογνώμονα για τα αίτια του θανάτου της σπιτονοικοκυράς των Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη

Share on:

Όσον αφορά στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, Ευγενίας Κούτρα, αναμένεται να οριστεί ειδικός πραγματογνώμονας προκειμένου να ερευνήσει τις αιτίες θανάτου της 69χρονης.

Ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, η οποία ήταν η σπιτονοικοκυρά των Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τν υπόθεση θανάτου της 69χρονης.

«Οι μόνοι που προσπαθούμε να αναδείξουμε την υπόθεση είμαστε εγώ και ο ένας συγγενής που εκπροσωπώ. Έκανα εκκλήσεις απελπισμένες για να πάρει η υπόθεση τον δρόμο που πρέπει και της εκταφής. Δεν άφηνα καθόλου την υπόθεση και με εξώδικα προς την κ. Πισπιρίγκου. Το έχει παραλάβει η 33χρονη και έχει ερωτηθεί εάν περιέθαλπε την Ευγενία Κούτρα, εάν της έδινε τα φάρμακά της και εάν ο κ. Δασκαλάκης με το πληρεξούσιο που είχε, εάν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του. Δεν μου απάντησε ποτέ κ. Πισπιρίγκου. Καλώ από την εκπομπή σας τον νυν δικηγόρο της να απαντήσει για την υπόθεση». Ο κ. Κούγιας θα ενημερωθεί», ανέφερε αρχικά.

«Ποιοι ήθελαν να σταματήσει η υπόθεση της σπιτονοικοκυράς; Υπήρχαν «Λερναίες Ύδρες» οι οποίες ήθελαν να κλείνει η υπόθεση. Όλα αυτά ήταν σε αντίθεση με τα λεγόμενά μου, για εγκατάλειψη και μη συνταγογράφηση, για ασθένειες που δεν γίνεται ταυτόχρονα να τις είχε αυτή η άτυχη γυναίκα και για μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πατρών, κατά την οποία μου είπαν ότι η υπόθεση δεν έχει κλείσει και θα οριστεί πραγματογνώμονας», πρόσθεσε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Δεν είναι τυχαίο που ζήτησε η Εισαγγελία Πατρών τώρα, να ορίσει πραγματογνώμονες, να ερευνηθεί ενδελεχώς ο φάκελος της Ευγενίας Κούτρα, από 2 γιατρούς, έναν νευρολόγο και έναν παθολόγο. Εμείς σε συνεργασία με τον κ. Γαλεντέρη, θα δούμε την υπόθεση, έχουμε ζητήσει να πάρουμε τον φάκελο της 69χρονης», δήλωσε.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να γίνει εκταφή της Ευγενίας Κούτρα, ο κ. Θεοδωρόπουλος τόνισε πως, «είναι εντολή της Εισαγγελέως, με το που λάβει τη γνωμάτευση από τους ιατροδικαστές αλλά και τον ιδιώτη ιατροδικαστή που ορίσαμε για την σπιτονοικοκυρά είναι θέμα ολίγων ημερών για να γίνει η εκταφή της».

Με πληροφορίες από mega


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE