Ελπίδα Νίνου για Πέτρο Φιλιππίδη | «Τον “δολοφόνησαν” – Σαν να έφαγα σφαίρα στην καρδιά»

Share on:

Συνεχίζεται και σήμερα η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με την μάρτυρα να ξεσπά κατά όσων όπως είπε « δολοφόνησαν» το σύζυγό της.

Απαντώντας σε ερώτηση της πολιτικής αγωγής για το πως αντιμετώπισε τις καταγγελίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, είπε πως: «Τότε κατάλαβα πως είναι να δολοφονείται μπροστά στα μάτια σου ο σύζυγος σου. Και το όπλο να το κρατάνε άνθρωποι που τους ταΐσες, τους φιλοξένησες, έμπαιναν στο σπίτι σου, κάνατε μαζί διακοπές, τους βάφτισες τα παιδιά τους. Ολοι αυτοί κρατούσαν όπλο και πυροβολούσαν το σύζυγο μου. Εφαγα σφαίρα στην καρδιά. Δεν είμαστε από τοίχο φτιαγμένοι».

Αναφερόμενη ονομαστικά στις γυναίκες που έκαναν τις πρώτες καταγγελίες με συνέπεια να ανοίξει δικογραφία σε βάρος του, είπε:

«Οι Αναστασοπούλου, Δροσάκη και Παπαχαραλάμπους πήγαιναν στα κανάλια και ζητούσαν βήμα για να κάνουν επώνυμες καταγγελίες. Σε διάφορες εκπομπές. Αυτά μου είπαν οι δημοσιογράφοι. Κάποιες εκπομπές δεν το δέχθηκαν από το νομικό τους τμήμα. Ο Πέτρος πήρε τον Κιμούλη μετά τις καταγγελίες σε βάρος του, και ο κ. Κιμούλης του είπε ότι υπάρχουν καταγγελίες και για τον ίδιο. Το βράδυ μας πήρε ένας δημοσιογράφος από μεγάλο κανάλι και μας είπε το ίδιο πράγμα».

Οταν η μάρτυρας ρωτήθηκε για το κίνητρο της πρώτης γυναίκας που στράφηκε εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη, αφού όπως λέει η ίδια όλα ήταν ψέματα, η κ. Νίνου έκανε λόγο για εμμονή.

Μάρτυρας: «Είχε εμμονή. Μέχρι το 2020»

Πολ. Αγωγή: «12 χρόνια; Πως την εκδήλωσε;»

Μάρτυρας: «Πήγαινε στο θέατρο καθημερινά το 2007 να συναντήσει τη μητέρα της. Δηλαδή το παιδί του γιατρού πάει κάθε μέρα στο χειρουργείο για να δει τον γονιό του; Δεν είναι δυνατόν. Είναι εργασιακός χώρος. Να πας μια – δυο φορές ναι, αλλά όχι συνέχεια. Περιφερόταν στα καμαρίνια. Αν ήθελε να δει τη μητέρα της δεν έπρεπε να το κάνει στο θέατρο. Υπήρχαν τα τηλεφωνήματα. Το 2010 είδα τα μηνύματα…»

Πρόεδρος: «Γιατί λέτε το 2020 αφού φαίνεται να έχουν απομακρυνθεί; Μπορείτε να εξηγήσετε την εμμονή στα επόμενα χρόνια;»

Μάρτυρας: «Περίμενε κάτι από το Πέτρο σε σχέση με τη δουλειά. Έχει πει ότι ήθελε να κάνει έργο μαζί του. Ήταν μια κοπέλα που δεν δήλωνε ότι είχε της είχε συμβεί κάτι τραγικό. Είχε μια φαντασίωση με τον Πέτρο, έτσι το εξέλαβα εγώ. Μια πατρική φιγούρα; Δεν ξέρω…».

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE