Εκκλησία των Εθνών| Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για 11 βιασμούς και απάτες

Share on:

Ακάθεκτοι φαίνεται να συνεχίζουν τη δράση τους οι εξορκιστές της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, φτάνουν στο σημείο να καλέσουν τον κόσμο να ζήσει την εμπειρία του εξορκισμού μέσω νέου βίντεο που ανέβασαν στη σελίδα τους στο YouTube ενώ φτάνουν σε σημείο να εκπαιδεύσουν και νέους «εξορκιστές». Και όλα αυτά την ώρα που τα ρεπορτάζ δείχνουν ότι το παρελθόν της «εκκλησίας» είναι αρκετά βεβαρημένο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, το παράρτημα που κατείχε η αίρεση στην περιοχή της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Αμερικής, ιδρύθηκε το 2006 με υπεύθυνο έναν πάστορα ονόματι Αντρέα. Ο εν λόγω πάστορας κατηγορήθηκε για τουλάχιστον 11 βιασμούς, αλλά και υποθέσεις εξαπάτησης -μεταξύ τους και ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟ Ολισαντέμπε- όπου αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά από τα θύματά του. Μετά το πλήθος των καταγγελιών, η Αστυνομία παρενέβη και το 2014 έκλεισε οριστικά το παράρτημα της αίρεσης στην Αθήνα.

Έπειτα η «εκκλησία» ξαναστήθηκε στη Θεσσαλονίκη, από τον πάστορα Χάρη, ο οποίος έλεγε πως ο πάστορας Αντρέας δεν ήταν αναγνωρισμένος από τον «προφήτη Τζόσουα». Ο αρχιεξορκιστής, Χάρης Τσακωνίδης δημιουργεί μέχρι και εκκολαπτόμενους εξορκιστές. Τον περασμένο Ιούνιο σε μια πανηγυρική εκδήλωση, ο επικεφαλής της αίρεσης έχρισε μία από αυτούς ως η σύγχρονη «προφήτισσα» της εκκλησίας του. Μόλις έλαβε το χρίσμα από τον ψευτοϊερέα, ως δια μαγείας απέκτησε γνώσεις ιατρικής, αλλά προπαντός υπερφυσικές ικανότητες θεραπεύοντας… έξι δαιμονισμένους σε μια μέρα!

Valunews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE