Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24/10 έως 30/10

Share on:

Ο Οκτώβριος μάς αποχαιρετά με την Έκλειψη Ηλίου, Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού (25/10), που δημιουργεί αστάθεια κι αυξάνει την ανασφάλεια της απώλειας των κεκτημένων μας. Ζητήματα που ανέκυψαν την προηγούμενη Άνοιξη επανέρχονται, προκειμένου να κλείσει αυτός ο κύκλος, που θα οδηγήσει σ΄ έναν νέο. Οι ανθρώπινες σχέσεις και αξίες περνούν κρίση. Η αποκαθήλωση έχει ήδη ξεκινήσει, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής. Σ΄ άλλα νέα, ο Δίας επιστρέφει στους Ιχθείς (28/10-20/12), ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό (29/10) ενισχύοντας την καχυποψία και τη μυστικοπάθεια, ενώ ο Άρης στους Διδύμους ξεκινά την ανάδρομη πορεία του (30/10), φέρνοντας τα πάνω-κάτω σ’ όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού.

Κριός

Κριέ μου, με την Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό (25/10), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το α΄ δεκαήμερο, παρελθοντικές υποθέσεις έρχονται ξανά στο παρόν, τονίζοντας την ανασφάλειά σου για το μέλλον. Ενδεχομένως ν΄ αφορούν στα οικονομικά και τις υποχρεώσεις σου προς τρίτους ή/και σε διαφορές που υποβόσκουν στη σχέση σου με το ταίρι. Το ζητούμενο είναι να προσπαθήσεις ν΄ αφήσεις ελεύθερο αυτό που δείχνει ν΄ απομακρύνεται και να μην το κρατάς με νύχια και με δόντια λόγω εγωισμού και δήθεν υπεροχής. Απ’ την άλλη, δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν κι έκτακτα έξοδα που θα σου δημιουργήσουν περισσότερο άγχος απ’ όσο φαντάζεσαι. Σ΄ άλλα νέα, ο Δίας φεύγει απ’ το δικό σου ζώδιο και επιστρέφει στους Ιχθείς μέχρι και τις 20/12, φροντίζοντας όμως, και απ’ αυτή του τη θέση, ιδιαίτερα για σένα του γ΄ δεκαημέρου, να βελτιώνει την ψυχολογία σου και να διώχνει απ’ το μυαλό και την ψυχή σου φαντάσματα και προβλήματα που προσπαθούν να στοιχειώσουν τον εσωτερικό σου κόσμο.

Ταύρος

Ταύρε μου, με την Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό (25/10), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το α΄ δεκαήμερο, οι σχέσεις σου, προσωπικές κι επαγγελματικές, δοκιμάζονται. Μέσα σε κλίμα εντάσεων, το σύμπαν σού δείχνει αυτό που οφείλεις να διώξεις, αλλά και αυτό που πρέπει να κρατήσεις κοντά σου. Μία σχέση είτε εξελίσσεται και περνά στο επόμενο στάδιο, είτε τελειώνει οριστικά για να εμφανιστεί κάτι καινούριο που ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία και στις βαθύτερες επιθυμίες σου. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μη θυματοποιείσαι, αποδέξου τα λάθη σου και τα λάθη των άλλων, συγχώρεσε τον εαυτό σου και τους άλλους και προχώρησε μπροστά. Σ΄ άλλα νέα, η επιστροφή του Δία στους Ιχθείς μέχρι και τις 20/12 ευνοεί τα ταξίδια, τις μετακινήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργήσει και νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και συνεργασίες, ιδιαίτερα για σένα που γεννήθηκες το γ΄ δεκαήμερο. Με την ανάδρομη πορεία του Άρη στον Δίδυμο, τα οικονομικά ζόρια αυξάνονται.

Δίδυμος

Δίδυμέ μου, με την Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό (25/10), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το α΄ δεκαήμερο, η καθημερινότητά σου σε πιέζει, οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες αυξάνονται, αγωνίζεσαι για να προλάβεις να τα διεκπεραιώσεις όλα κι αυτό σου αφαιρεί αποθέματα ενέργειας. Η σωματική κούραση είναι έντονη κι επηρεάζει ταυτόχρονα την ψυχολογία και την υγεία σου, την οποία καλείσαι να φροντίσεις περισσότερο ιδιαίτερα αυτό το χρονικό διάστημα. Μέσα, όμως, απ’ τον κυριολεκτικό χαμό που επικρατεί στην καθημερινότητά σου, αν μπορέσεις να βάλεις πρόγραμμα, θα κατανοήσεις πως γενικότερα στη ζωή χρειάζεται προτεραιότητες. Και σημαντική προτεραιότητα είναι η υγεία σου. Σ΄ άλλα νέα, η επιστροφή του Δία στους Ιχθείς μέχρι και τις 20/12 προσφέρει εύνοια σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, ιδιαίτερα εάν γεννήθηκες το γ΄ δεκαήμερο. Ο επόμενος μήνας προμηνύεται δύσκολος σε όλα τα επίπεδα με την ανάδρομη πορεία του Άρη στο δικό σου ζώδιο από τις 30/10.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, με την Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό (25/10), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το α΄ δεκαήμερο, εστιάζεις στα αισθηματικά ζητήματα, με πρωταρχικό σκοπό ν’ αποκοπείς από πρόσωπα, καταστάσεις και συναισθήματα που έχουν αποδειχθεί επιβλαβή για σένα και που το μόνο που σου προσφέρουν είναι κατάθλιψη και απαισιοδοξία. Γενικότερα, θα νιώσεις ότι υπάρχει κάτι που σου αφαιρεί ευχαρίστηση. Ίσως συνειδητοποιήσεις ότι η σχέση που έχεις δε σε καλύπτει και θελήσεις να την τερματίσεις. Επίσης, ενδέχεται να σ΄ απασχολήσει ιδιαίτερα το ζήτημα της τεκνοποίησης. Σε κάθε περίπτωση, με αυτή την Έκλειψη κάνεις βαθιές συνειδητοποιήσεις, ώστε να θεραπεύσεις ό,τι σε στενοχωρεί. Σ΄ άλλα νέα, η επιστροφή του Δία στους Ιχθείς μέχρι και τις 20/12, ιδιαίτερα εάν γεννήθηκες το γ΄ δεκαήμερο, σε ευνοεί σε εκπαιδευτικά ζητήματα, ταξίδια και νομικές υποθέσεις. Η ανάδρομη πορεία του Άρη απ’ τους Διδύμους τονίζει ζητήματα υγείας και δημιουργεί έντονο παρασκήνιο στις σχέσεις και το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Λέων

Λιοντάρι μου, με την Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό (25/10), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το α΄ δεκαήμερο, αισθάνεσαι ότι η ζωή σου ήδη έχει αλλάξει και συνεχίζει. Με το φεγγάρι αυτό καλείσαι να διαχειριστείς ανακατατάξεις στην προσωπική σου ζωή, την οικογένεια και τα επαγγελματικά σου. Μάλλον έχει φτάσει εκείνη η ώρα που πρέπει να παλέψεις μέσα σου και να διώξεις επαναλαμβανόμενα μοτίβα συμπεριφοράς που εξακολουθείς να υιοθετείς σε κάθε τομέα. Ταυτόχρονα καλείσαι ν΄ αποκοπείς από καταστάσεις που σε κρατούν δέσμιο σ΄ ένα παρελθόν που δε χωρά στο παρόν. Σ΄ άλλα νέα,  η επιστροφή του Δία στους Ιχθείς μέχρι και τις 20/12, ιδιαίτερα εάν γεννήθηκες το γ΄ δεκαήμερο, σου προσφέρει οικονομικές ανάσες, ενώ βελτιώνει την καθημερινότητα και την υγεία σου. Η ανάδρομη, όμως, πορεία του Άρη απ’ τους Διδύμους σού δημιουργεί την ανάγκη να επανεξετάσεις αποφάσεις που ΄χεις λάβει για κάποια επαγγελματικά και προσωπικά σχέδιά σου.

Παρθένος

Παρθένε μου, με την Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό (25/10), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το α΄ δεκαήμερο, θα κληθείς να διαχειριστείς αφενός επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες που θα τερματιστούν και σχέδια που δεν μπορούν να ολοκληρωθούν, αφετέρου καταστάσεις που θα σ’ εξαναγκάσουν ν’ αλλάξεις τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τη ζωή γενικότερα και τις θεωρίες που ‘χεις υιοθετήσει. Δεν πρέπει να πανικοβάλλεσαι, αντίθετα ν΄ ακολουθήσεις το ένστικτό σου που είναι ισχυρότερο από ποτέ. Σ΄ άλλα νέα, η επιστροφή του Δία στους Ιχθείς μέχρι και τις 20/12, ιδιαίτερα εάν γεννήθηκες το γ΄ δεκαήμερο, δημιουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αισθηματικές κι επαγγελματικές, με πιθανό το ενδεχόμενο μιας επανένωσης. Η ανάδρομη, όμως, πορεία του Άρη απ’ τους Διδύμους βάζει εμπόδια στη δουλειά και σε επαγγελματικά σου σχέδια, καλώντας σε να αναθεωρήσεις κάποιες αποφάσεις που ΄χεις ήδη λάβει.

Ζυγός

Ζυγέ μου, με την Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό (25/10), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το α΄ δεκαήμερο, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις έκτακτα έξοδα που ενδεχομένως να σε εξαναγκάσουν σε περικοπές δαπανών και γενικότερα σε περιορισμούς που δεν είχες συνηθίσει. Ο φόβος και η ανασφάλεια για το οικονομικό σου μέλλον θα ΄ναι έντονα, ενώ δεν αποκλείεται να αισθανθείς και συναισθηματική ανασφάλεια, επειδή ο σύντροφός σου δε δείχνει διατεθειμένος να σε στηρίξει. Απ’ την άλλη, μπορεί κι εσύ ο ίδιος να νιώσεις περισσότερο έντονα από κάθε άλλη φορά ότι έχετε απομακρυνθεί. Σ΄ άλλα νέα, η επιστροφή του Δία στους Ιχθείς μέχρι και τις 20/12, ιδιαίτερα εάν γεννήθηκες το γ΄ δεκαήμερο, αυξάνει τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις στη δουλειά σου, βελτιώνει, όμως, τις σχέσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον και την υγεία σου. Η ανάδρομη, όμως, πορεία του Άρη απ’ τους Διδύμους τονίζει την ανασφάλειά σου και γενικότερα το άγχος για το μέλλον, ενώ δεν αποκλείεται να σε αναγκάσει να αποτραβηχτείς από συμπεριφορές και πεποιθήσεις που πλέον δε σε εξυπηρετούν.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, με την Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό (25/10), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το α΄ δεκαήμερο, θα ΄ρθεις αντιμέτωπος με γεγονότα και δύσκολες καταστάσεις στις προσωπικές σου σχέσεις, που θα λέγαμε ότι είναι μοιραίο να συμβούν και θα αισθανθείς κατά κάποιο τρόπο ότι δεν μπορείς να δράσεις ή/και να αντιδράσεις σε αυτά. Πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος σε όλα όσα βιώνεις, ώστε να λάβεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία αυτών των σχέσεων, που είτε θα περάσουν σε ένα επόμενο στάδιο είτε θα λάβουν τέλος. Σ΄ άλλα νέα, περισσότερο ευχάριστα για σένα του γ΄ δεκαημέρου, ο Δίας επιστρέφει στους Ιχθείς μέχρι και τις 20/12 και φροντίζει για τη συναισθηματική σου κατάσταση, προσφέροντάς σου ευκαιρίες για δημιουργία μιας σταθερής σχέσης ή/και επανασύνδεσης. Η ανάδρομη, όμως, πορεία του Άρη απ’ τους Διδύμους πρόκειται να σε ζορίσει οικονομικά αλλά και ψυχολογικά, ενισχύοντας τον φόβο και την ανασφάλειά σου για το μέλλον.

Τοξότης

Τοξότη μου, με την Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό (25/10), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το α΄ δεκαήμερο, θα θελήσεις ν’ απομονωθείς από τον κοινωνικό σου περίγυρο και να στραφείς περισσότερο στον εσωτερικό σου εαυτό, προκειμένου να κατανοήσεις τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες αλλά και τι πρέπει να διώξεις από μέσα σου ώστε να προχωρήσεις μπροστά, ελεύθερος από ψυχολογικά και συναισθηματικά βάρη. Απ’ την άλλη, πρόκειται και για ένα διάστημα αποκαλύψεων που θα σε βοηθήσει –αν και με σκληρό τρόπο– να κλείσεις οριστικά ανοιχτούς λογαριασμούς με πρόσωπα και καταστάσεις του χθες. Σ΄ άλλα νέα, η επιστροφή του Δία στους Ιχθείς μέχρι και τις 20/12, ιδιαίτερα εάν γεννήθηκες το γ΄ δεκαήμερο, σε κάνει περισσότερο εσωστρεφή και προσκολλημένο στον ιδιωτικό σου χώρο, ενώ η ενδεχόμενη κυκλοθυμία σου μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στη σχέση σου. Ο ανάδρομος Άρης απ’ τους Διδύμους βάζει το κερασάκι στην τούρτα και φέρνει τα πάνω-κάτω στις προσωπικές σου σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες.

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου, με την Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό (25/10), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το α΄ δεκαήμερο, θα κληθείς να διαχειριστείς αφενός τον τερματισμό μιας σχέσης ή μιας φιλίας, αφετέρου ν’ αποδεχθείς ότι κάποια επαγγελματικά σχέδια δεν μπορούν αλλά και δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Γενικότερα, θ΄ απογοητευθείς από πρόσωπα που θεωρούσες ότι σε στήριζαν και θα αισθανθείς έντονα μοναξιά. Σ΄ άλλα νέα, η επιστροφή του Δία στους Ιχθείς μέχρι και τις 20/12, ιδιαίτερα εάν γεννήθηκες το γ΄ δεκαήμερο, θα σου προσφέρει ευκαιρίες για μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις για νέα επαγγελματικά σχέδια. Η ανάδρομη, όμως, πορεία του Άρη απ’ τους Διδύμους εφιστά την προσοχή σου, με άτσαλο τρόπο στον τομέα της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, με την Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό (25/10), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το α΄ δεκαήμερο, θα ΄ρθεις αντιμέτωπος με καταλυτικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα και την καριέρα σου γενικότερα. Ίσως νιώσεις ότι δεν μπορείς να επεκταθείς στη δουλειά σου, ή ότι οι προσπάθειές σου δεν αναγνωρίζονται. Παράλληλα, ενδέχεται κάποιες αποκαλύψεις, που μπορεί να σχετίζονται με σένα τον ίδιο ή με το σύντροφό σου, ή/και τον γάμο σου να σε φέρουν σε δύσκολη θέση και η κοινωνική σου εικόνα να τεθεί υπό αμφισβήτηση. Πρέπει να προσπαθήσεις να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου, να προστατεύσεις τον εαυτό σου και να σκεφτείς σοβαρά τις εναλλακτικές που υπάρχουν και μπορούν να σου προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια στο μέλλον. Σ΄ άλλα νέα, η επιστροφή του Δία στους Ιχθείς μέχρι και τις 20/12, ιδιαίτερα εάν γεννήθηκες το γ΄ δεκαήμερο, πριμοδοτεί τα οικονομικά σου, αυξάνοντας τις ευκαιρίες που μπορούν να γεμίσουν περισσότερο το πορτοφόλι σου και να σε κάνουν να νιώσεις και πάλι ασφαλής. Η ανάδρομη, όμως, πορεία του Άρη απ’ τους Διδύμους φροντίζει να ενισχύει το φορτισμένο κλίμα στη σχέση σου.

Ιχθύς

Ιχθύ μου, με την Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό (25/10), που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εάν γεννήθηκες το α΄ δεκαήμερο, θα κληθείς ν΄ αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις που ανακύπτουν στη ζωή σου, ενδεχομένως και τις ιδέες και πεποιθήσεις που έχεις υιοθετήσει. Αισθάνεσαι ότι συνεχώς εμφανίζονται μπροστά σου εμπόδια που απαγορεύουν την προσωπική σου επέκταση και απογοητεύεσαι. Ίσως αν αλλάξεις οπτική και δεις τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά, θ’ αντιληφθείς ότι τα όποια εμπόδια εμφανίζονται αποσκοπούν αποκλειστικά σε δικό σου μελλοντικό όφελος. Σ΄ άλλα νέα, η επιστροφή του Δία και πάλι στο δικό σου ζώδιο μέχρι και τις 20/12, ιδιαίτερα εάν γεννήθηκες το γ΄ δεκαήμερο, σου προσφέρει ευκαιρίες να εξελιχθείς σε προσωπικό, αισθηματικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Η ανάδρομη, όμως, πορεία του Άρη απ’ τους Διδύμους δημιουργεί έντονο κλίμα στο σπίτι σου και εντάσεις με τα μέλη της οικογένειάς σου, ενώ ο εκνευρισμός θα ΄ναι διάχυτος σε σημείο που δε θα μπορείς να τον διαχειριστείς.

Πηγή:Pillowfights


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE