Δολοφονία 17χρονης| Απειλητικά μηνύματα βρέθηκαν στο κινητό

Share on:

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στο φως της επιφάνειας σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της 17χρονης από το Περιστέρι.

Για την ακρίβεια βρέθηκαν δεκάδες απειλητικά μηνύματα, τα οποία είχε λάβει από τον σύντροφο της, η 17χρονη Νικολέτα.

Υπενθυμίζεται πως ο σύντροφος της αναζητείται από τις αρχές καθώς είναι ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας της.

Ειδικότερα, τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού τηλεφώνου της άτυχης που έκαναν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

Παράλληλα, αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα συγκεκριμένα μηνύματα εχουν αποσταλεί τις τελευταίες ημέρες πριν από τη δολοφονία της και ξεκίνησαν όταν η Νικολέτα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει τα κλειδιά του σπιτιού της, στο Περιστέρι.

Ακριβώς σε αυτό το σημείο ο 22χρονος άρχισε να μιλάει με ένα απειλητικό και επιθετικό ύφος, αρνούμενος να δώσει τέλος στην σχέση τους.

Αντίστοιχες είναι και οι αναφορές που κάνουν συγγενείς και φίλοι του θύματος, που κάνουν λόγο για μεγάλες εντάσεις και διαφωνίες στο ζευγάρι.

Όπως καταθέτουν, ζήλευε το θύμα και το θεωρούσε κτήμα του, ενώ η νεαρή φέρεται πως ήθελε να διακόψουν τον δεσμό τους με αποτέλεσμα να υπάρχουν άγριοι καυγάδες.

Η Νικολέτα έχει βιαστεί στο παρελθόν

Ενώ οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον βασικό ύποπτο της δολοφονίας, από την οικογένεια γίνονται αποκαλύψεις για την άτυχη, η οποία φαίνεται πως είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά ως παιδί και είχε βιώσει εκφοβισμό.

«Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το΄χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω», δήλωσε με σπαραγμό ο πατέρας της άτυχης.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η Νικολέτα αλλά και ο μεγάλος του γιός πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι Ημαθίας όπου μεγάλωσαν είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες οι οποίοι καταδικάστηκαν.

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53χρόνια, ο άλλος 16-17χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται», αποκάλυψε ο πατέρας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κοπέλα έφυγε για την Αθήνα για «να χαρεί την ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί την ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης:

Άφαντος ο Πακιστανός για το έγκλημα στο Περιστέρι | Η 17χρονη βρήκε μαρτυρικό θάνατο

Περιστέρι| Νεκρή 17χρονη με μώλωπες – Ανθρωποκυνηγητό για τον σύντροφο της

Στην Αττική κρύβεται ο Πακιστανός που σκότωσε την 17χρονη

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE