Διπλή πρόταση στην Ολγα Τρέμη για επιστροφή στην τηλεόραση

Share on:

Σε προεκλογική τροχιά κινούνται ήδη οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Η ημερομηνία της 9ης Απριλίου για το στήσιμο της πρώτης κάλπης έχει ήδη «κλειδώσει» και ο σχεδιασμός των καναλιών έχει ξεκινήσει. Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα η Ολγα Τρέμη βολιδοσκοπείται για την τηλεοπτική της επιστροφή. Η δημοσιογράφος έχει δεχθεί πρόταση από το OPEN για ρόλο σχολιάστριας σε δελτία ειδήσεων και τηλεοπτικές εκπομπές του Ανοιχτού Καναλιού την προεκλογική περίοδο καθώς και για τη συμμετοχή της στην παρουσίαση της βραδιάς της μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες νωρίτερα η γνωστή δημοσιογράφος που για πολλά χρόνια παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA φέρεται να απέρριψε πρόταση του Action 24 για μόνιμη συνεργασία με τον ενημερωτικό τηλεοπτικό σταθμό των Μελισσίων. Η τελευταία τηλεοπτική παρουσία της Ολγας Τρέμη ήταν στη Δημόσια τηλεόραση τη σεζόν 2019 – 2020. Μετά το κλείσιμο του παλαιού MEGA η Ολγα Τρέμη παρουσίαζε στην ΕΡΤ1 την ενημερωτική εκπομπή «Δέκα» από τις 18 Νοεμβρίου 2019 μέχρι και τις 3 Απριλίου 2020, όπου στη συνέχεια υπέβαλε την παραίτησή της για προσωπικούς λόγους, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΡΤ στις 13 Απριλίου 2020. Θα φανεί εάν η τηλεοπτική της επιστροφή θα είναι μόνιμη ή παροδική λόγω των διπλών εκλογών Απριλίου – Μαΐου.

Αλλαγές στην πρωινή ζώνη του MEGA

Με επιμήκυνση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» έως τις 9.00 και αντίστοιχα μείωση της διάρκειας του «Mega Καλημέρα» (Ξεκινά στις 9.00 και ολοκληρώνεται στις 10.45 δίνοντας τη σκυτάλη στο «Πάμε Δανάη!») θα πορευτεί το MEGA έως τις εκλογές. Αυτή η αλλαγή για την οποία η Ελεονώρα Μελέτη και η ομάδα της είχε ενημερωθεί από τις αρχές της σεζόν τροφοδότησε διάφορα σενάρια για μεγαλύτερες αλλαγές στην πρωινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού από την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Αλλαγές θα υπάρξουν ωστόσο ακόμη δεν έχουν αποφασιστεί. Καμία οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί ούτε για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη αλλά ούτε και της Δανάης Μπάρκα και το σενάριο να συνεχίσουν και οι δύο είναι αρκετά ισχυρό. Άλλωστε το πρωί της Δευτέρας το πιο σφιχτό «Mega Καλημέρα» απέδωσε σε τηλεθέαση ανεβάζοντας αισθητά τα ποσοστά του στο δυναμικό κοινό.

Σε περίπτωση που αποφασιστεί οριστικά η ζώνη να επιστρέψει στη μορφή 6.00 – 10.00, 10.00 – 13.00 τότε είναι σαφές πως έχει προβάδισμα η Δανάη Μπάρκα. Το κανάλι διατηρεί άριστες σχέσεις με την Ελεονώρα Μελέτη. Σε κάθε περίπτωση η δημοσιογράφος σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου της θα πρέπει να ενημερωθεί για τις προθέσεις του MEGA ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πριν τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου της.

Πάντως τα δημοσιεύματα περί μετακίνησής της στη ζώνη του Σαββατοκύριακου δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται. Επιβεβαίωση από τη Συγγρού δεν υπάρχει ούτε στο δημοσίευμα που ήθελε τους «Αταίριαστους» Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα να έχουν δεχθεί πρόταση από το MEGA για καθημερινή ενημερωτική εκπομπή. Στο MEGA αυτή τη στιγμή δίνουν βαρύτητα στο στήσιμο του βραδινού προγράμματος της νέας σεζόν και θα ακολουθήσουν και οι αποφάσεις για τις εκπομπές.

Μέχρι το Πάσχα η απόφαση του Κοκλώνη για το Fame Story 

Με το βλέμμα στραμμένο στο Fame Story έκανε πρεμιέρα το Just The Two Of Us το βράδυ του Σαββάτου. O Νίκος Κοκλώνης βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για την επιστροφή του Fame Story καθώς εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης για την Ελλάδα του reality talent show. Θα έχει καθημερινά επεισόδια μιας ώρας που θα προβάλλονται βραδινή ώρα καθώς και ένα live την εβδομάδα. O ANT1 που είχε προβάλλει τις τέσσερις σεζόν του προγράμματος τη δεκαετία του 2000 παρά τα δημοσιεύματα δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την επιστροφή του.

Αντίθετα ενδιαφέρον έχει δείξει το STAR το οποίο δεν έχει ριάλιτι για το πρώτο μισό της επόμενης σεζόν εφόσον αποφασιστεί οριστικά να μην βγει το «GNTM». Προβάδισμα ωστόσο για την απόκτηση του συγκεκριμένου προγράμματος φέρεται να έχει αυτή τη στιγμή ο ΣΚΑΪ. Και φυσικά στις συζητήσεις είναι βέβαιο πως θα εμπλακεί και ο ALPHA με τον οποίο η Barking Well Media έχει τη μεγαλύτερη συνεργασία σε σχέση με τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς. Σε κάθε περίπτωση πάντως το κανάλι της Κηφισιάς για μια ακόμη σεζόν θα δώσει έμφαση στην παραγωγή Ελληνικής μυθοπλασίας. 

Ο Γρηγόρης θέλει να επιστρέψει στο Πρωινό 

Νερό στο μύλο της σεναριολογίας για τα μελλούμενα στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 έριξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τις τελευταίες δηλώσεις του. «Αν με ρωτάτε αν θα έκανα πρωινό, θα έκανα πρωινό. Το έχω ξαναπεί, μου αρέσει το πρωινό στην τηλεόραση, δεν θα το έκανα έτσι όπως το κάνει ο Γιώργος Λιάγκας. Θα έκανα ψυχαγωγία, θέλω να ξαναφέρω το γέλιο. Θα ξαναέκανα το παλιό εκείνο πρωινό, με τα παιχνίδια, με το γέλιο, με τη χαρά» ανέφερε ο παρουσιαστής ανατροφοδοτώντας φήμες και σενάρια. Ένα από αυτά που φυσικά δεν επιβεβαιώνεται ούτε από τον ΑΝΤ1 ούτε και από κανέναν από τους εμπλεκόμενους θέλει από την επόμενη σεζόν τριχοτόμηση της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1.

Η πρώτη εκπομπή θα ξεκινά στις 6 και θα ολοκληρώνεται στις 9 με βασική παρουσιάστρια τη Μαρία Αναστασοπούλου και τον Γιώργο Παπαδάκη να έχει ρόλο σχολιαστή. Θα ακολουθεί 9 με 11 μια καινούργια infotainment εκπομπή με οικοδεσπότη τον Γιώργο Λιάγκα και 11.00 με 13.00 θα ακολουθεί καθαρόαιμη ψυχαγωγική εκπομπή με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Φυσικά και όλα αυτά είναι προς το παρόν ασκήσεις επί χάρτου έχει όμως τη σημασία του το γεγονός πως αυτό το σενάριο ελαφρώς παραλλαγμένο είχε ακουστεί και πέρσι την Άνοιξη. Δηλαδή «Καλημέρα Ελλάδα» στη συνέχεια infotainment Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και εν συνεχεία γυναικεία ψυχαγωγική εκπομπή με τη Φαίη Σκορδά.

Όμως «κόλλησε» σε δύο σημεία. Πρώτον στην άρνηση του Γιώργου Παπαδάκη να μετακινήσει τη λήξη της εκπομπής του πριν τις 10.00 δεύτερον στην επιμονή του ΑΝΤ1 να μετρά ως ενιαία σε τηλεθέαση τη ζώνη 10.00 – 13.00 ανεξαρτήτως του διαχωρισμού της που είχε ως αποτέλεσμα τελικά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά και τη μεταγραφή της στον ΣΚΑΪ. Σε κάθε περίπτωση οι όποιες αλλαγές στην πρωινή ζώνη του σταθμού στο τρίωρο 10.00 – 13.00 δεν μπορούν να προχωρήσουν χωρίς τη συναίνεση του Γιώργου Λιάγκα.  

Με πληροφορίες του reader


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE