Δικηγόρος Πισπιρίγκου για Γρηγόρη Λέων| Περιφέρεται σε όλα τα κανάλια και σχολιάζει

Share on:

Νέα επίθεση κατά του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων έκανε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Οθωνας Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος κατηγόρησε τον ιατροδικαστή ότι περιφέρεται στα τηλεοπτικά κανάλια έχοντας αναγάγει τον σχολιασμό σε ένα είδος βεντέτας.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, λίγες μέρες πριν την κατάθεση της εντολέως του την Παρασκευή.

«Υπάρχει μία τεχνική έκθεση που βρίσκεται υπό σύνταξη και αναμένεται να είναι έτοιμη έως την ημερομηνία κατάθεσης του σημειώματος.

Στην περίπτωση αυτή θα επισυναφθεί στο σημείωμα μας και θα αποτελεί την επιστημονική ανάλυση του πορίσματος που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί».

«Δείχνει τη διάθεσή του»

Οσον αφορά τέλος τη δήλωση του ιατροδικαστή, Γρηγόρη Λέων πως ο τεχνικός σύμβουλος της κατηγορουμένης έχει ειδικότητα πλαστικού χειρουργού, ο δικηγόρος απαντά:

«Η προσέγγιση του συγκεκριμένου ιατροδικαστή δείχνει και τη διάθεσή του.

Έχει αναγάγει τον σχολιασμό του σε ένα είδος βεντέτας» και εξήγησε πως ο τεχνικός σύμβουλος με τον οποίο συνεργάζονται είναι Έλληνας της Γερμανίας, ο οποίος είχε λάβει αρχικά την ιδιότητα του πλαστικού χειρουργού, μετέπειτα όμως δεν θέλησε να ακολουθήσει τη συγκεκριμένη ειδικότητα και έτσι συνέχισε τις σπουδές του στον τομέα της εντατικολογίας».

https://www.youtube.com/watch?v=k_R4dgsPoK4

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE