Δίκη ΧΑ| Στη φυλακή παραμένει ο Λαγός – «Είμαι μέσα παντελώς άδικα» ισχυρίστηκε

Share on:

Στη φυλακή θα παραμείνει ο Ιωάννης Λαγός και ακόμη τρεις καταδικασθέντες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με το News 24/7, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, απέρριψε τα αιτήματα αναστολής της ποινής που είχαν υποβάλει στην προηγούμενη δικάσιμο, με το Γ. Λαγό να… χειροκροτά ειρωνικά.

«Μετά από 3 χρόνια φυλακής που έχω εκτίσει, για την οποία πιστεύω ότι είμαι μέσα παντελώς άδικα. Αυτή η υπόθεση δεν ξεκίνησε πριν δυο μήνες και μπορεί ένα δικαστήριο να έβγαλε εσφαλμένη απόφαση. Ήταν απόφαση προϊόν εντολών. Υπάρχει βίντεο με το γραμματέα τότε της κυβέρνησης ή ηχητικό με τον πρωθυπουργό να δίνει εντολές, τότε λυπάμαι αλλά εγώ μέχρι τα 40 μου δεν είχα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Ποια είναι η δικαιοσύνη που βλέπουμε να εφαρμόζεται;», ανέφερε ο ευρωβουλευτής πριν την έκδοση απόφασης του δικαστηρίου και συμπλήρωσε ότι δεν ήταν ύποπτος φυγής ποτέ.

«Δολοφόνος είσαι!» ήταν η απάντηση της Μάγδας Φύσσα, στα λεγόμενα του κατηγορούμενου Λαγού.

Υπενθυμίζεται, ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, ο πυρηνάρχης του Περάματος Αναστάσιος Πανταζής, ο Ελπιδοφόρος Καλαρύτης και ο Γιώργος Σταμπέλος είχαν ζητήσει να αποφυλακιστούν, και συγκεκριμένα να ανασταλεί η ποινή του υποστηρίζοντας ότι έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη από την παραμονή τους στη φυλακή.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE