Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου | “Κουβαλάω στην πλάτη μου την παρακαταθήκη του Ανδρέα”

Share on:

Καλεσμένη στο “Πρωινό” το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου. Η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου μίλησε για ακόμα μια φορά για όλους και για όλα.

“Μας παρακολουθούσαν όταν ήμουν με τον Ανδρέα” αποκάλυψε η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου όταν ρωτήθηκα αρχικά από τον Γιώργο Λιάγκα για την υπόθεση των υποκλοπών ενώ πρόσθεσε: “Κάποια στιγμή στη μέση της θητείας του Ανδρέα μαθαίνω ένα πρωινό ότι κυκλοφορούν κασέτες δικές μου στην Ομόνοια σε περίεργους και ύποπτους κύκλους με προσωπικές μου συνομιλίες. Έκανα μια δήλωση, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ‘Είμαι ο προσωπικός σας ωτακουστής και έχω χρεωθεί 50.000 ώρες παρακολούθησης και έχω κασέτες, αλλά δεν είμαστε υπάνθρωποι, κάποιος έχει δώσει εντολή άνωθεν, να σας παρακολουθούμε. Καταλαβαίνετε τι ανατριχιαστικό είναι αυτό να νιώθεις…”

Για τον Νίκο Ανδρουλάκη δεν δίστασε να τοποθετηθεί δημόσια και να παραδεχτεί: “Δεν μου αρέσει. Πιστεύω είναι λίγος”.

“Δεν νομίζω ότι θα ήταν χειρότερη η ζωή μου αν δεν είχα γνωρίσει τον Ανδρέα. Με γαλούχησε, με σφράγισε, με άλλαξε, μου έμαθε πολλά, μου έμαθε την ιστορία της Ελλάδας, μου έμαθε ανθρώπινα πράγματα, επομένως είμαι πολύ ευγνώμων που τον γνώρισα και πριν τον γνωρίσω ήμουν ένα φανατικό ΠΑΣΟΚοκπαίδι. Επομένως, έγινα περισσότερο γνώστης των πραγμάτων ζώντας κοντά του” εκμυστηρεύτηκε η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Κουβαλάω στην πλάτη μου την παρακαταθήκη του Ανδρέα. Πιστεύω, χωρίς να είναι κάτι για το οποίο υπερηφανεύομαι για αυτό, ότι έτσι είναι. Και κοστίζει αυτό σε μοναξιά, πολιτικά, ανθρώπινα, γυναικεία” ενώ στην ερώτηση αν νιώθει μοναξιά δήλωσε: “Φυσικά είναι μοναξιά. Και είναι και μια τροχοπέδη. Κάνοντας μια σχέση, γιατί σαν νέα γυναίκα προσπάθησα να θέλω να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, δεν γινόταν. Γινόταν μια σύγκριση”.

Για τις οικονομικές δυσκολίες παραδέχτηκε: “Είναι δύσκολα. Άστο. Το έχουμε πει πολλές φορές. Είναι πολύ δύσκολα. Εξακολουθώ να έχω αυτόν τον ελάχιστο μισθό των 870 ευρώ. Η μισή σύνταξη έχει κοπεί γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα, η οποία ζει στη Σουηδία και έχει απ’ όλα τα καλά. Εργάζεται, ζει με έναν άνδρα, έχει παιδί και παίρνει τη σύνταξη”.

“Ο Κάρολος είχε λίγο περίεργο ύφος όταν γνωριστήκαμε αλλά ήταν εγκάρδιος μαζί μου” είπε για τη γνωριμία της με τον Βασιλιά Κάρολο.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE