Γυναικοκτονία στο Περιστέρι| Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 22χρονου

Share on:

Στον ανακριτή απολογείται σήμερα ο 20χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 17χρονης φίλης του, Νικολέτας, στο Περιστέρι μετά τη νέα προθεσμία που ζήτησε και έλαβε τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, ο 20χρονος από το Πακιστάν έχει καταθέσει μια φορά αίτημα Ασύλου, τον Ιούλιο του 2021, αίτημα το οποίο εντός 15 ημερών είχε απορριφθεί. Αίτημα επί του οποίοι κατέθεσε μεταγενέστερα εκπρόθεσμη προσφυγή.

Στα αρχεία της Υπηρεσίας Ασύλου εμφανίζεται με μοναδικό φάκελο και έχει στην κατοχή του ένα δελτίο ταυτότητας αιτούντος άσυλο.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 22χρονου που είχε ζητήσει και λάβει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Τρίτη, 9 Αυγούστου.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης, μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε ότι «ο Πακιστανός κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Εμείς, θα παλέψουμε μέχρι το δικαστήριο, τα ισόβια να είναι ισόβια».

Αυτό το δίποδο και ανθρωπόμορφο τέρας δεν είχε ηθικές αναστολές για να τον σταματήσουν να κάνει το κακό

Σε άλλο σημείο αποκαλύπτει ότι και ο αδερφός του 22χρονου Πακιστανού τον θεωρεί παραβατικό, σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει στις Αρχές. «Είναι ένας παράνομος μετανάστης, που και ο ίδιος του ο αδελφός τον θεωρεί παραβατικό και έχει καταθέσει ενώπιον των Αρχών ότι όντως έκανε παράνομες ενέργειες, λαθρεμπόριο τσιγάρων κι άλλες έκνομες ενέργειες» τόνισε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Αλλά η κακοποιητική του συμπεριφορά σε βάρος της 17χρονης αποδεικνύεται και πριν το γεγονός της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, με στοιχεία βιαιότητας εναντίον της. Όμως αυτός ο άνθρωπος δεν είχε σε τίποτα να σκοτώσει, δεν είχε αναστολές. Αυτό το δίποδο και ανθρωπόμορφο τέρας δεν είχε ηθικές αναστολές για να τον σταματήσουν να κάνει το κακό» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Περιστέρι| Νεκρή 17χρονη με μώλωπες – Ανθρωποκυνηγητό για τον σύντροφο της

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο| Στη φυλακή ο 60χρονος

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι| Νέα προθεσμία για την Τρίτη πήρε ο 20χρονος

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE