Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια| Αλλος ένας κατηγορούμενος στη φυλακή

Share on:

Στη φυλακή οδηγείται άλλος ένας κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με την 12χρονη από τα Σεπόλια. Πρόκειται για έναν 27χρονο άνδρα τον οποίο κατονόμασε το ανήλικο κορίτσι στην τελευταία του κατάθεση. Ακόμη ένας κατηγορούμενος, ένας 40χρονος που είχε κληθεί να απολογηθεί σήμερα έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την προσεχή Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Νωρίτερα, σήμερα, είχε γίνει γνωστό πως στη φυλακή οδηγείται ακόμη ένας κατηγορούμενος που είναι γείτονας και οικογενειακός φίλος του ανήλικου κοριτσιού, ο οποίος αρνήθηκε όσα του αποδίδονται, απολογούμενος στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Συνολικά έχουν προφυλακιστεί οκτώ από τους συνολικά έντεκα άνδρες που το μικρό κορίτσι αναγνώρισε στην τελευταία της κατάθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη προφυλακίστηκαν ένας 58χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, πατέρας δύο παιδιών και ένας 33χρονος υπάλληλος στην καθαριότητα, πατέρας ενός 6χρονου κοριτσιού. Ο δεύτερος αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση και η σύζυγός του υποστηρίζει πως η 6χρονη έπαιζε με τη 12χρονη στην πλατεία. Την ίδια στιγμή, για συμπληρωματική απολογία έχει κληθεί ο Ηλίας Μίχος και εξηγήσεις αναμένεται να δώσει την Παρασκευή (24/2) ο 60χρονος πρώην διαιτητής, που αρνείται και αυτός ότι βίαζε το παιδί.

Πριν μπει στο γραφείο της ανακρίτριας ο 33χρονος που προφυλακίστηκε είπε στο STAR πως δεν έχει κακοποιήσει το παιδί και πως δεν γνωρίζει γιατί το είπε στην Αστυνομία. «Τη μικρή τη γνωρίζαμε χρόνια, ήταν στην πλατεία και έκανε παρέα με την κόρη μου», ανέφερε η σύζυγός του. Σύμφωνα με το MEGA, ο 33χρονος φέρεται να έστελνε στην πλατεία τη σύζυγό του για να παίξει η κόρη τους και βίαζε τη 12χρονη στο σπίτι.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE