Βιασμός 12χρονης| Νέα αυτόβουλη παρουσία εμπλεκόμενου στη ΓΑΔΑ – Μιλούσε μαζί της στην πλατφόρμα

Share on:

Άλλος ένας άνδρας που φέρεται να συνομιλούσε με την 12χρονη μέσω της εφαρμογής BlindChat παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ. Ο 39χρονος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε συνομιλίες με μια κοπέλα που ταιριάζει στην περιγραφή του παιδιού. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθε αυτοβούλως 39χρονος Ελληνας στα γραφεία της υπηρεσίας.

Ο άνδρας, ανέφερε ότι αρχές Αυγούστου συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα κατ’ εξακολούθηση βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια από τον Ηλία Μίχο, με τη συμμετοχή της μάνας της. Ο 39χρονος, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.

Εν αναμονή της νέας κατάθεσης της 12χρονης

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η νέα κατάθεση που θα δώσει η 12χρονη από τα Σεπόλια. Την ώρα που και οι 212 που επικοινωνήσαν με την 12χρονη έχουν ταυτοποιηθεί από την ΕΛΑΣ, υπάρχουν στοιχεία που έχουν διαβιβαστεί στον εισαγγελέα και στην 33η ανακρίτρια για να προχωρήσει σε νέες συλλήψεις. Σε ό,τι αφορά στην κατάθεση του κοριτσιού, θα εξεταστεί για 4η φορά από τις Αρχές, ωστόσο, για να γίνει αυτό θα πρέπει να δώσει το «πράσινο φως» η παιδοψυχολόγος, η οποία και θα είναι παρούσα στην διαδικασία.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE