Βιασμός 12χρονης| Στη ΓΑΔΑ για νέα κατάθεση και αναγνώριση το ανήλικο κορίτσι

Share on:

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας με θύμα το 12χρονο κορίτσι από τα Σεπόλια. σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί βρίσκεται στη ΓΑΔΑ από τις 12μ. ώστε να καταθέσει εκ νέου στους παιδοψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης ανηλίκων αλλά και να δει φωτογραφίες στις οποίες ενδεχομένως να αναγνωρίσει βιαστές της. Η 12χρονη θα δει περίπου 10 φωτογραφίες με πρόσωπα για τα οποία θα κληθεί να πει αν τα γνωρίζει κι αν βρίσκονται ανάμεσα σε εκείνους που τη βίασαν καθώς έχουν ταυτοποιηθεί πως συναντήθηκαν μαζί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τους υπόλοιπους από τους έντεκα τους οποίους η 12χρονη είχε αναφέρει από την πρώτη της κατάθεση, τους άνδρες δηλαδή με τους οποίους συναντήθηκε μετά από ραντεβού που έκλεισε ο Μίχος, ξεκινώντας από επικοινωνίες στην πλατφόρμα γνωριμιών blindchat και συνεχίζοντας με προσωπικέ επικοινωνίες μέσω των εφαρμογών Viber και WhatsApp.

Το προηγούμενο διάστημα, στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών γινόταν η ψηφιακή σε πρώτη φάση και η φυσική σε δεύτερη, της ταυτοποίησης των ανδρών αυτών, ταυτοποίηση η οποία θα πρέπει να ολοκληρωθεί με την αναγνώρισή τους από το θύμα, δηλαδή στη συγκεκριμένη περίπτωση την 12χρονη κοπέλα, έτσι ώστε η Ανακρίτρια να μπορεί πλέον να εκδώσει εντάλματα σύλληψης και να προχωρήσει σε προφυλακίσεις, όπως έγινε με τους τέσσερις μέχρι σήμερα συλληφθέντες.

Παρουσιάστηκαν άλλοι δύο άνδρες στις Αρχές

Την ίδια στιγμή αυξάνονται τα πρόσωπα που προσέρχονται αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ καθώς είχαν συνομιλήσει με το προφίλ που φέρεται να χειριζόταν ο Ηλίας Μίχος. Μάλιστα οι δύο άνδρες που κατέθεσαν, ηλικίας 50 και 34 ετών, ελέγχονται για το αν συναντήθηκαν μαζί της.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας: «Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία χθες (31-10-2022), απογευματινές και βραδινές ώρες δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 50 και 34 ετών αντίστοιχα. Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό. Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση».

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE