Αναστάσιος Δημοσχάκης | Οι Εβρίτες νιώθουν για πρώτη φορά ήσυχοι με τη Ν.Δ.

Share on:

Πεπεισμένος ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταφέρει να έχει αυτοδυναμία στις προσεχείς εκλογές είναι ο υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Σε συνέντευξή του στην Valuenews.gr και την δημοσιογράφο Γιώτα Χατζηθεοδώρου, ο κος Δημοσχάκης, αναφέρθηκε εκτενώς σε όλες τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης που αφορούν στην ανάπτυξη της ακριτικής Θράκης, αλλά και της ασφάλειας των συνόρων μας.

Ειδικότερα:

Η Νέα Δημοκρατία θα καταφέρει την αυτοδυναμία της

«Η Νέα Δημοκρατία θα καταφέρει να πετύχει την αυτοδυναμία της. Ο λαός έχει πρόσφατα στις μνήμες από το τέλμα που δημιούργησε η προηγούμενη κυβέρνηση. Από τα αδιέξοδα τα οποία προκάλεσε, από τις λανθασμένες πολιτικές που εφάρμοσε. Από τις «μόριες» και «ειδομένες» που ήταν δικό της δημιούργημα, με αποτέλεσμα οι εταίροι μας να φέρουν τα σύνορα της Αυστροουγγαρίας στα βόρεια σύνορα μας και όσοι έμπαιναν στην Ελλάδα παραβιάζοντας τα σύνορα μας έμειναν καθίζημα στη χώρα. Αυτές οι πολιτικές που ασκήθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση ληστρική και φορομπηχτική πολιτική σε βάρος των επαγγελματιών και των πολιτών , κάθε μορφής και κατηγορίας. Όλα αυτά είναι πρόσφατα και δεν ξεχνιούνται».

 Τα περί Κυβέρνησης ειδικού σκοπού είναι κουβέντες για να λέγονται

«Εκτιμώ πως οι κουβέντες του κύριου Τσίπρα είναι απλά για να λέγονται. Δεν μπορεί η δήλωση του, η οποία έχει τη δική της στόχευση και απευθύνεται στους δικούς της ψηφοφόρους, να έχουν εφαρμογή τη στιγμή που όλα αυτά προβλέπονται από το εν ισχύ σύνταγμα. Οι εκλογές αυτές δυστυχώς είναι κοστοβόρες, με υπογραφή του κύριου Τσίπρα. Το ελληνικό συρτάρι επιβαρύνεται 140 εκατ. και περισσότερο από ότι θα στοίχιζαν οι εκλογές μια και έξω, με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής. Ως γνωστόν αυτή χρησιμοποίησε ο κύριος Τσίπρας για να σχηματίσει κυβέρνηση και φεύγοντας “φόρτωσε” την απλή αναλογική γιατί όπως όλοι ξέρουμε δεν δίνει κυβερνησιμότητα. Το μόνο που φέρνει είναι προβλήματα και το βλέπω και από τον κόσμο που είναι τρομαγμένος, είναι ανήσυχος».

Η νεολαία στις προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας

«Οι νέοι αντιμετωπίστηκαν από τη σημερινή κυβέρνηση με πολύ ευαισθησία, με πολύ ενδιαφέρον. Μάλιστα εφάρμοσαν πολυποίκιλες πολιτικές και πολυθεματικές , οι οποίες είχαν σαν στόχευση όλους τους νέους όλων των κατηγοριών. Έχουμε υπογραμμίσει κατά επανάληψη και οι πολιτικές μας οι οποίες θα εφαρμοστούν έχουν σαν στόχευση τη νεολαία: 4 θέματα, 4 ενότητες, 4 στοχεύσεις σημαντικές για τη νεολαία μας, όπως έχει αναφέρει και ο πρόεδρος μας.

Η αντιπολίτευση το μόνο που κάνει είναι να αντιγράφει, το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί ερωτηματικά, να ασκεί ψυχολογικές αντιδράσεις σε βάρος ακόμα και της νεολαίας μας. Συνεπώς, τους καλούμε να συμμετάσχουν στο πανηγύρι της Δημοκρατίας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να συμμετάσχουν σε αυτή τη διαδικασία και πιστεύω ότι θα συμμετάσχουν».

Οι Εβρίτες νιώθουν για πρώτη φορά ήσυχοι

«Οι Εβρίτες έχουν νιώσει για πρώτη φορά ήσυχοι, έχουν δηλώσει πως αυτή η περιοχή δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Βλέπουν οι Εβρίτες να εφαρμόζεται το ενιαίο δόγμα ασφάλειας και άμυνας της περιοχής μας. Για εμάς το ότι έχουμε αυτή την αντιμετώπιση από τη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ σημαντικό. Ως γνωστών τα σύνορα μας είναι μπροστά στις αυλές μας και έχουμε παραδείγματα κάθε μέρα. Βλέπουμε πως μια κυβέρνηση για πρώτη φορά είπε όχι στο γείτονα μας.  Βλέπουμε πως αυτές οι πολιτικές είναι χρήσιμες, είναι αποτελεσματικές.

Από εδώ ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα για πρόεδρος του κόμματος μας, της Νέας Δημοκρατίας. Από εδώ ξεκίνησε και πάλι το 2019 τον προεκλογικό του αγώνα για να γίνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος . Πιστεύουμε στον πρόεδρο μας. Πιστεύουμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη διότι υπερασπίζεται τα σύνορα μας. Υπερασπίζεται και εξασφαλίζει την ησυχία. Τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση μας, τα μέτρα φυσικής, τεχνικής, ηλεκτρονικής και ηλεκτρικής προστασίας των συνόρων μας. Αυτά είναι η απάντηση της Ελλάδος αλλά και της Δύσης απέναντι στην Τουρκία, η οποία έχει δημιουργήσει έναν μεταναστευτικό στρατό, όπου τα μέλη του προέρχονται από μουσουλμανικές χώρες.

Ήρθε η ώρα η Ευρώπη με τη συνθήκη Σένγκεν που εξασφαλίζει τη ελευθεροδιακίνηση προσώπων και πραγμάτων των πολιτών αλλά και των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να διασφαλίσει τα σύνορα μας, κάτι που πιστεύω πως καταφέραμε».

Εκλογές στη Τουρκία

«Μας ενδιαφέρει η χώρα μας η οποία γειτνιάζει με τη γειτονική Τουρκία, μια χώρα με μεγάλη, με πολύ πληθυσμό, να έχει πολιτική σταθερότητα και να μην έχει αναταράξεις.

Εμείς πιστεύουμε στο Διεθνές Δίκαιο, πιστεύουμε στις συμφωνίες που έχουν υπογραφτεί, πιστεύουμε στους κανόνες καλής γειτνίασης και τους εφαρμόζουμε. Θέλουμε και ο γείτονας μας να είναι σε αυτές τις τρεις προϋποθέσεις συνεπής.

Από εκεί και πέρα από εμάς εξαρτάται το πως θα μας αντιμετωπίσει η Τουρκία. Για να καταφέρουμε να μας συμπεριφερθεί έτσι όπως εμείς θέλουμε και διεκδικούμε, πρέπει να είμαστε ισχυροί να συνάπτουμε συμφωνίες όπως έχει ήδη πράξη η κυβέρνηση μας. Να εκσυγχρονίσουμε τις ένοπλες δυνάμεις μας, όπως και πράξαμε.

Θα πρέπει να είμαστε νοικοκυρεμένοι, να έχουμε ισχυρή οικονομία, ανθηρή, να έχουμε πρόοδο και ανάπτυξη, διότι όταν κανείς είναι άνετος οικονομικά, εφαρμόζει πολιτικές, δουλεύει με το εμπόριο, δουλεύει και η οικονομία».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ:

Valuenews.gr

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE