Μαρινάκης για Λιβύη | Ήταν τροχαίο δυστύχημα – Δεν μετέβη κλιμάκιο της ΕΥΠ, το διαψεύδουμε

Share on:

Στις οικονομικές εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην 87η ΔΕΘ αλλά και στα μέτρα για την τήρηση της νομιμότητας και την πάταξη της φοροδιαφυγής αναφέρθηκε αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών (19/9). Ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι ενισχύεται η πολιτική προστασία και η άμυνα της χώρας απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα.

«Ο κρατικός μηχανισμός παραμένει στο πλευρό των πληγέντων στη Θεσσαλία» είπε.

Ερωτηθείς για την τοποθέτηση του κ. Σκέρτσου για τον κ. Στέφανο Κασσελάκη, ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι η κυβέρνηση ούτε μπορεί, ούτε θέλει αλλά ούτε πρέπει να πάρει θέση στην εσωκομματική διαδικασία ενός άλλου κόμματος. Ο πρωθυπουργός έχει πει ότι στόχος είναι η χώρα να αποκτήσει αξιόπιστη αντιπολίτευση.

Για το δυστύχημα στη Λιβύη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες ότι ήταν ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ενώ η κυβέρνηση συνέλεξε πληροφορίες. Δεν μετέβη κλιμάκιο της ΕΥΠ στη Λιβύη, το διαψεύδουμε αυτό, είπε και εξέφρασε ξανά τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

«Δεν υπάρχει ζήτημα άρσης ή λιγότερης εμπιστοσύνης στον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, τον κ. Φλώρο» απάντησε ο κ. Παύλος Μαρινάκης σε σχετική ερώτηση.

«Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο» για ανασχηματισμό, είπε ο κ. Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν υπάρχει ενδεχόμενο απομάκρυνσης του κ. Δένδια και ζήτησε να μην μπαίνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις σε πολιτική αντιπαράθεση.

Για τη σύλληψη των δύο Τούρκων στον Πόρο, είπε ότι σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν υπάρχει κάποια σοβαρή υπόθεση.

Πηγή: ΕΡΤ


Share on:

Τελευταία Νέα


Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE