Πέτρος Φιλιππίδης| «Έχει πολλές προτάσεις για το θέατρο» λέει η δικηγόρος του

Share on:

Να επιστρέψουν οι σειρές που πρωταγωνιστεί στην τηλεόραση ζητά ο Πέτρος Φιλιππίδης. Όπως αναφέρει η δικηγόρος του, Κική Πακιρτζίδου, που μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο ηθοποιός, που είχε κατηγορηθεί για βιασμό και απόπειρα δύο βιασμών για τις οποίες καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια κάθειρξης, και θα παραμείνει εκτός φυλακής, τουλάχιστον μέχρι την έφεση και την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, πρόκειται να καταθέσει σχετικό αίτημα.

Μάλιστα, ανέφερε ότι «έχει πολλές προτάσεις για το θέατρο» ενώ ο ηθοποιός δηλώνει ότι υπάρχει ακόμα η επιθυμία από το κοινό να δει ξανά τις σειρές του.

Όπως τόνισε η νομικός, το περιβάλλον του ηθοποιού και σκηνοθέτη, πιστεύει πως ο κόσμος θέλει να παρακολουθήσει ξανά τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούσε: «Ξέρετε είναι ένας ηθοποιός που είναι στο θεατρικό στερέωμα 40 χρόνια. Το θέμα δεν είναι ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει αυτό το αίτημα.

Ο κόσμος εκφράζει την επιθυμία να τον ξαναδεί. Αυτό μπορείτε να το επιβεβαιώσετε και στην πλατφόρμα του TikTok. Δεν είναι μια αυθαίρετη δική μου τοποθέτηση. Υπάρχει η επιθυμία του κόσμου να δει ξανά αγαπημένες σκηνές και σίριαλ που μεγάλωσαν και διασκέδασαν την ελληνική οικογένεια και σε δύσκολα χρόνια. Δεν είναι μόνο καλλιτεχνική και οικονομική επιθυμία του Πέτρου Φιλιππίδη. Προέρχεται και από τον κόσμο».

«Σκέφτεται να επιστρέψει στο θέατρο»

«Υπάρχουν θεατρικοί επιχειρηματίες που προσφέρουν τα θέατρά τους στον Πέτρο Φιλιππίδη επειδή αφουγκράζονται την επιθυμία του κόσμου. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κυκλοφορεί στον κόσμο και θέλω να σας πως επειδή είμαι παρούσα πως γίνεται αποδεκτός με χαρά. Δεν υπάρχει αποστροφή» συνέχισε η Κική Πακιρτζίδου.

«Την επιστροφή στο θέατρο ο Πέτρος Φιλιππίδης τη σκέφτεται και τη συζητά» κατέληξε η δικηγόρος

Κατερίνα Καινούργιου: Ενοχλημένη με τη δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη

«Λέτε ότι ο κόσμος τον ζητά και θέλει να τον ξαναδεί. Το ταλέντο του δεν το αμφισβητεί κανείς όμως, υπάρχει και ένα κοινό που μπορεί να μη θέλει να τον ξαναδεί… Κι εμένα, και όλους μπορεί να μη θέλουν να μας δουν, όμως εμείς δεν έχουμε καταδικαστεί… Η γνώμη του κοινού για μένα δεν έχει αλλάξει γιατί έχω ποινικά αδικήματα σε βάρος μου» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ξεχνάτε μάλλον ηθελημένα, ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει αθωωθεί για τον βιασμό για τον οποίο έχετε ξοδέψει άπειρες εκπομπές λέγοντας ότι, ακολουθείτε την κοπέλα και ότι λέει αλήθεια» σχολίασε από τη δική της πλευρά η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη προκαλώντας την αντίδραση της παρουσιάστριας.

«Έχω πει εγώ τέτοιο πράγμα; Εγώ δε ξέρω καν ποια είναι η κοπέλα και έχω χειριστεί το θέμα πιο αντικειμενικά από όλους… Δε γνωρίζω ποια είναι η κοπέλα και δε με αφορά καθόλου. Ούτε έχω καλέσει καμία κοπέλα εδώ» είπε.

«Η γνώμη του τηλεοπτικού κοινού μπορεί να αλλάξει όταν ένας άνθρωπος έχει καταδικαστεί και αθωωθεί στη πορεία για έναν βιασμό και συνεχίζει να είναι καταδικασμένος για δυο απόπειρες. Δηλαδή, θέλετε να μου πείτε ότι αν βγείτε τώρα έξω θα σας πουν όλοι, “Ουάου ο Πέτρος Φιλιππίδης;”» ανέφερε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πάτε να βάλετε λόγια άλλα στο στόμα μου» πρόσθεσε ακούγοντας την τοποθέτηση της Κικής Πακιρτζίδου.

«Εγώ άλλο είπα και προσπαθείτε να αλλάξετε τα λόγια μου… Εγώ έχω μια συγκεκριμένη άποψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη και δε θέλω να τοποθετηθώ δημόσια γι’ αυτή. Δε ξέρετε ποια είναι η άποψή μου…» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Με πληροφορίες του reader


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE