Τσιακίρογλου | Η υγεία και ο επαναπατρισμός των νέων στις προτεραιότητες μου

Share on:

Την διαπίστωση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ότι οι γυναίκες είναι περισσότερο αποτελεσματικές σε καίριες θέσεις, επανέλαβε με συνέντευξή της στην Valuenews.gr και την δημοσιογράφο Γιώτα Χατζηθεοδώρου, η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. Ξάνθης Μαρία (Μαίρη) Τσιακίρογλου.

Η κα Τσιακίρογλου, εξέφρασε την βεβαιότητα της για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και υποστήριξε ότι στις πρώτες της προτεραιότητες είναι η στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, αλλά και ο επαναπατρισμός των νέων.

Ειδικότερα:

Με διάθεση για προσφορά στον τόπο μου κατέρχομαι στις εκλογές της 21ης Μαΐου

«Το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι η σταθερότητα και ένας Πρόεδρος και Πρωθυπουργός που να κρατά σταθερά το τιμόνι της χώρας μας. Προσωπικά κατέρχομαι πρώτη φορά στις Εθνικές εκλογές . Μου έκανα την τιμή και την πρόταση να είμαι υποψήφια στις εκλογές  της 21ης Μαΐου. Είμαι δέκα χρόνια Πρόεδρος στην Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης και δέκα χρόνια Πρόεδρος στο Σωματείο Εστιατόρων Ξάνθης. Όλες αυτές λοιπόν οι ζυμώσεις που έχουν γίνει με τους συναδέλφους μου και με τον κόσμο, αλλά και η διάθεσή μου για ανιδιοτελής προσφορά στον τόπο μου με οδήγησαν στην απόφαση να είμαι υποψήφια στις εκλογές της 21ης Μαΐου».

Νοσοκομείο Ξάνθης και επαναπατρισμός νέων | Πρώτες προτεραιότητες

«Οι βασικές προτεραιότητες που έχω θέσει εγώ ως υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Ξάνθης, πρώτα από όλα είναι η υγεία και συγκεκριμένα η στελέχωση και συγκρότηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης. Είναι επιτακτική ανάγκη και πρέπει να υπάρξουν συντονισμένες ενέργειες και από τους Βουλευτές που θα προκύψουν από τις εκλογές, από τα Υπουργεία και την τοπική αυτοδιοίκηση Α΄και Β΄Βαθμού.

Ένα δεύτερο στοίχημα το οποίο πρέπει να κερδηθεί είναι το να μπορέσουμε να επαναπατρίσουμε τους νέους μας, οι οποίοι έχουν φύγει είτε προς τα μεγάλα αστικά κέντρα είτε προς τις Βόρειες χώρες. Χρειαζόμαστε θέσεις εργασίας. Έχει αποψιλωθεί η περιοχή από νέο κόσμο. Και νομίζω ότι το στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί είναι να επαναπατρίσουμε τους νέους. Το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό, είναι και κοινωνικό και δημογραφικό.

Θα πρέπει να επικεντρωθούμε και στις προοπτικές που έχει ο Νομός Ξάνθης, που μπορεί να γίνει ένας σταθερός πυλώνας τουριστικής ανάπτυξης όλης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης»

Η Ν.Δ. δίνει ουσιαστικό βήμα στις γυναίκες

«Ο Πρόεδρος μας έδειξε ότι με την τοποθέτηση γυναικών σε πολύ καίρια και νευραλγικά πόστα ότι εμπιστεύεται τις γυναίκες. Έχει καταλάβει ότι είναι πολύ αποτελεσματικές οι γυναίκες. Ευελπιστώ ότι οι συμπολίτες μου θα μου δώσουν την εντολή να είμαι η πρώτη γυναίκα στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης. Δεν έχει εκλεγεί στη Ξάνθη ποτέ γυναίκα»

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ:

Valuenews.gr

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE