Τζομάκας | Με πρακτικές πολέμου ο Ράμα επιτίθεται στην Ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου (vid)

Share on:

Την Διεθνή και Ελληνική παρέμβαση επί της ουσίας αναμένει η Εθνική Ελληνική Μειονότητα στην Αλβανία, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη στην υπόθεση του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη.

Σε συνέντευξή του στην Valuenews.gr και την δημοσιογράφο Γιώτα Χατζηθεοδώρου, ο Αντιπρόεδρος της Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας ΟΜΟΝΟΙΑ Γιώργος Τζομάκας, κατηγόρησε ευθέως τον Αλβανό Πρωθυπουργό Έντι Ράμα για πρακτικές πολέμου σε βάρος της Ελληνικής μειονότητας.

Την ίδια ώρα, αν και ο Αλβανός Πρωθυπουργός επεχείρησε να πάρει αποστάσεις από την υπόθεση, επιρρίπτοντας το βάρος της ευθύνης στην Αλβανική δικαιοσύνη, εντούτοις ανοιχτά παραμένουν όλα τα σενάρια για τον Έλληνα Δήμαρχο που συνεχίζει να κρατείται στις φυλακές των Τιράνων.

Ειδικότερα:

Ο Ράμα θα μεθοδεύσει επαναληπτικές εκλογές

«Η εκλογική διαδικασία έχει τελειώσει με τον Υποψήφιο , νικητή και Δήμαρχο πια Χειμάρρας να βρίσκεται στη φυλακή. Οι άλλοι δύο Δήμοι, ο Δήμος Φοινικαίων και ο Δήμος Δορόπολης είναι ξανά στα χέρια του Ράμα. Η δικαστική ταλαιπωρία του Μπελέρη μπορεί να κρατήσει και τρεις μήνες, εξαρτάται και από την απόφαση. Εάν η απόφαση είναι καταπέλτης για τον Φρέντι Μπελέρη καταλαβαίνετε ότι όλα ανατρέπονται και όλα είναι στον αέρα.

Εκτιμώ ότι ο Ράμα θα μεθοδεύσει τις επαναληπτικές εκλογές. Όλα είναι πιθανά. Εξαρτάται πως θα ερμηνεύσουν τις διαδικασίες και τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Όλο αυτό έγινε για μην πέσει ο Δήμος Χειμάρρας στα χέρια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (Δημοκρατική Ένωση Εθνικής Ελληνικής μειονότητας), όποτε εμείς περιμένουμε τα πάντα από μια κυβέρνηση η οποία πολεμά συνέχεια την Ελληνική Μειονότητα».

Το ερώτημα είναι εάν η δικαιοσύνη στην Αλβανία είναι χειραγωγημένη;

«Το ζήτημα είναι κατά πόσο είναι χειραγωγημένη η δικαιοσύνη στην Αλβανία. Οι αιτίες της προφυλάκισης Μπελέρη δεν είναι φανερές. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Η αιτία – πρόφαση της προφυλάκισης Μπελέρη ήταν η εξαγορά ψήφων, ότι δήθεν με περίπου 300 ευρώ εξαγόρασε 8 ψήφους. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ:

Valuenews.gr

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE