Κατάρα έπεσε στην Σερβία | Νέο μακελειό με 8 νεκρούς και 15 τραυματίες | 21χρονος πυροβολούσε αδιακρίτως

Share on:

Νέο αιματοκύλισμα, με οχτώ νεκρούς σε δύο χωριά της Σερβίας, περίπου 46 χιλιόμετρα νότια του Βελιγραδίου, εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης, λίγα 24ωρα μετά το μακελειό στο Βελιγράδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από σέρβικα ΜΜΕ, η νέα πολύνεκρη τραγωδία στη χώρα σημειώθηκε στο χωριό Μλάντενοβατς, με τον υπουργό Εσωτερικών να χαρακτηρίζει την επίθεση ως τρομοκρατική ενέργεια.

Άλλα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ένας 21χρονος σκόρπισε τον θάνατο στα χωριά Ντούμπονα και Σέπσιν, πυροβολώντας με αυτόματο όπλο αδιακρίτως μέσα από το αυτοκίνητο του.

Το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug επικαλούμενο το υπουργείο Εσωτερικών, μετέδωσε ότι οχτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 έχουν τραυματιστεί, οι επτά σε κρίσιμη κατάσταση. Το πρακτορείο πρόσθεσε πως ο δράστης διαφεύγει τη σύλληψη.

21χρονος πυροβολούσε με αυτόματο εν κινήσει

Ο νεαρός δράστης άρχισε να πυροβολεί στα «τυφλά» με αυτόματο όπλο μέσα από το ΙΧ του την ώρα που βρισκόταν εν κινήσει, σκορπίζοντας τον τρόμο και τον θάνατο στα χωριά Ντούμπονα και Σέπσιν.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Nova S μετέδωσε ότι μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος οκτώ ανθρώπων και ο τραυματισμός άλλων δεκαπέντε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ελικόπτερα και drones που πετούν πάνω από τη περιοχή, έχουν εντοπίσει τον δράστη ο οποίος βρίσκεται ταμπουρωμένος.

Αρνείται να παραδοθεί ο δράστης

Εκφράζονται φόβοι ότι ο απολογισμός των θυμάτων θα γίνει ακόμα πιο βαρύς. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή αναζητώντας τον δράστη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε και περικυκλώθηκε από την αστυνομία κοντά στην κωμόπολη Μάλι Ποζάρεβατς. Ομως αρνείται να παραδοθεί και ανταλλάσσει πυρά με αστυνομικούς.

Σέρβος Υπουργός Εσωτερικών: Είναι τρομοκρατική ενέργεια

Ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας, Μπράτισλαβ Γκάσιτς, χαρακτήρισε τους πυροβολισμούς στο Μλάντενοβατς ως τρομοκρατική ενέργεια.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε μια ημέρα μετά την επίθεση 13χρονου σε σχολείο με εννιά νεκρούς και επτά τραυματίες, που έχει προκαλέσει σοκ στη χώρα.

Τον βρήκε νεκρό σε παγκάκι η μητέρα του

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι οικογένειες των θυμάτων είναι απαρηγόρητες, καθώς ακούγονται λυγμοί από συγγενείς που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Μια μητέρα βρήκε τον γιο της νεκρό σε παγκάκι μέσα σε μια λίμνη αίματος. Οπως είπε, είχε φύγει από το διαμέρισμα για να συναντήσει τους φίλους του στην αυλή του σχολείου αλλά καθυστερούσε να επιστρέψει και του τηλεφωνούσε. Λόγω της ανησυχίας της, βγήκε για να τον αναζητήσει και τον εντόπισε νεκρό στο παγκάκι.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE