Γιώτη| Πρόσκληση στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 8χ8

Share on:

Τουρνουά ποδοσφαίρου 8χ8 με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Όμιλος Φοινικαίων, με σκοπό να κρατήσει έντονο το ενδιαφέρον των νέων τόσο για τον αθλητισμό όσο και για τον τόπο.

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Ομίλου Φοινικαίων, Μαρία Γιώτη στη ValueNews.gr:

«Αναφορικά με τον Όμιλο μας, ο οποίος έχει όνομα ως Πολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος Φοινικαίων με έδρα την Αθήνα, δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού, από το 2018. Συμβάλλει σε πάμπολλες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλη την Ελλάδα, με γνώμονα την ενότητα μεταξύ των Βορειοηπειρωτών μέσω αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

Στη προσπάθεια του να κρατήσει έντονο το ενδιαφέρον των νεών για τον αθλητισμό αλλά και για τον τόπο μας, διοργανώνουμε στις 10 και 11 Ιουνίου τουρνουά ποδοσφαίρου 8χ8, σε συνεργασία με τις αδελφότητες και του συλλόγους του δήμου Φοινικαίων, στο RENTI STAR FOOTBALL CLUB, στις 19:00.
Η συγκεκριμένη δράση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα που θα διατεθούν θα δοθούν στον Δήμο Φοινικαίων, στην αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία.

Μέχρι στιγμής η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη καθώς έχουν δηλώσει συμμετοχή 4 ομάδες. Αναμένουμε περισσότερες συμμετοχές με μεγαλύτερη ενεργοποίηση μέχρι και την επόμενη εβδομάδα.»

Χορηγός επικοινωνίας: ValueNews.gr

Ακούστε τη συνέντευξη:


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE