Μάκης Παπασημακόπουλος| Η σπάνια πάθηση στην παιδική του ηλικία

Share on:

Ο γνωστός κωμικός και podcaster Μάκης Παπασημακόπουλος βρέθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη, στην εκπομπή Night Out του Mega και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πάθηση που είχε σε παιδική ηλικία.+

«Είχα μια πάθηση ιατρική που είναι σαν μια παιδική μορφή επιληψίας ουσιαστικά και μέσα στη ζωή μου υπήρχαν συνέχεια εξετάσεις αίματος, εγκεφαλογραφήματα και επισκέψεις στον γιατρό. Ήταν πάρα πολύ ωραίο, τώρα που το σκέφτομαι, ειδικά η διαδικασία του εγκεφαλογραφήματος που ήσουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, σε παράταγαν για όση ώρα χρειαζόταν το εγκεφαλογράφημα με κάτι περίεργα και μια ύλη σαν βρεγμένο τσιμέντο που έπρεπε να στο βάζουν στο κεφάλι για να αποκτά καλύτερη επαφή το ηλεκτρόδιο με τον εγκέφαλο σου. Ήταν μια πολύ περίεργη εμπειρία που νομίζω ότι με έκανε να εκτιμώ το να κάθομαι στη σιωπή» τόνισε ο Μάκης Παπασημακόπουλος και πρόσθεσε:

«Ήταν μια πολύ περίεργη εμπειρία που με μορφοποίησε αρκετά, θα πω. Κατά πάσα πιθανότητα έπεσα κάποια στιγμή με το κεφάλι και δημιουργήθηκε κάποιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο μου. Δεν ξέρουμε ακριβώς, δεν είναι ξεκάθαρο το πως αλλά είχα κάποιες λιποθυμίες ή οποίες και θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε επιληψία. Έπαιρνα φάρμακα και βρισκόμουν σε ένα περιβάλλον όπου η μητέρα μου με προστάτευε πάρα πολύ για ευνόητους λόγους. Οπότε ήταν αρκετά μοναχικά τα παιδικά μου χρόνια, τα οποία όμως ανέπτυξαν αυτή την τάση μου να φτιάχνω ιστορίες και φωνές στο κεφάλι μου γιατί ήμουν πολλές ώρες μόνος μου. Από εκεί ξεκίνησε όλο αυτό το κουσούρι.

Ενδεχομένως να έλειπε στην παιδική μου ηλικία ένα στοιχείο κοινωνικοποίησης το οποίο αποτελεί και τώρα ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου. Δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνικός άνθρωπος. Αυτό όμως εν τέλει έχει να κάνει με το πως φιλτράρω εγώ την κοινωνική ζωή και λιγότερο με το τι έγινε στα παιδικά μου χρόνια. Δηλαδή υπήρχε πολύς χρόνος για να το ξεπεράσω αυτό αλλά εγώ δεν ήθελα να το κάνω».


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE