To παρασκήνιο της μεγάλης καραμπόλας με Σεφερλή – Μουτσινά και η πρόταση έκπληξη του Alpha

Share on:

Πολλά και ενδιαφέροντα διαδραματίστηκαν όσον αφορά στην ψυχαγωγική καραμπόλα που έγινε με Μάρκο Σεφερλή και Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου δεν ήταν ενήμερο για τις τελικές αποφάσεις του παρουσιαστή του «Καλό Μεσημεράκι» και μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό και αμηχανία αποφασίστηκε να ακολουθηθεί η επικοινωνιακή αντεπίθεση με την ανακοίνωση της μεταγραφής του Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1. Ο Νίκος Μουτσινάς είχε ξεκάθαρα αφήσει να διαφανούν οι προθέσεις του όσον αφορά στην επόμενη σεζόν όμως δεν είχε κάνει επίσημες ανακοινώσεις στον σταθμό.

Από την άλλη και ο ΣΚΑΪ είχε κάνει σαφές στον παρουσιαστή πως το μόνο που ενδιαφέρει το κανάλι είναι η παρουσία του σε καθημερινή εκπομπή δικού του περιεχομένου. Ο ΣΚΑΪ ήταν θετικός στο να συζητήσει αλλαγές στη δομή και στο περιεχόμενο ακόμη και στη διάρκεια για το «Καλό Μεσημεράκι» δεν ήταν όμως διατεθειμένος να δώσει κάποια άλλη ζώνη ή κάποιο άλλο format στον παρουσιαστή.

Μετά το «βελούδινο» διαζύγιο Μουτσινά – ΣΚΑΪ αποφασίστηκε αργά το βράδυ της Τρίτης 14 Μαρτίου να εκδοθεί η ανακοίνωση για τον Μάρκο Σεφερλή. Κάτι το οποίο έγινε σε απόλυτη συνεννόηση με τον ίδιο. Προφανώς και ο ΣΚΑΪ ήθελε να περάσει σαφή μηνύματα όπως και έγινε. Τώρα όσον αφορά στο συμβόλαιό του είναι για δύο χρόνια και περιλαμβάνει την παρουσίαση καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής αλλά και τα δικαιώματα μετάδοσης των θεατρικών του παραστάσεων.

«5 Χ 5» με Σοφία Αλιμπέρτη;

Η συνέχεια της καραμπόλας διαδραματίστηκε στον ΑΝΤ1. Στο Μαρούσι γνώριζαν για την αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή από το ραντεβού που έγινε μαζί του την περασμένη Παρασκευή 10 Μαρτίου και δεν πήγε καλά ωστόσο δεν περίμεναν να ανακοινωθεί τώρα η μεταγραφή του σε άλλο κανάλι εν προκειμένω στον ΣΚΑΪ. Καθώς η παρουσία του με το «5 Χ 5» συνεχίζεται κανονικά στο απογευματινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 αν και έχει παραδοθεί το σύνολο των προβλεπόμενων επεισοδίων.

Μέχρι το τέλος του μήνα θα αποφασιστεί εάν το «5 Χ 5» θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν με άλλο παρουσιαστή ή άλλη παρουσιάστρια. Ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα μεταξύ των οποίων αυτό της Σοφίας Αλιμπέρτη αν φυσικά δεν προχωρήσει η υλοποίηση της Ελληνικής εκδοχής του «Dr.OZ». Ο χρόνος πιέζει καθώς σύμφωνα με πληροφορίες λήγει και το μισθωτήριο των στούντιο που στεγαζόταν το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1. Σε κάθε περίπτωση τα δικαιώματα θα παραμείνουν στο κανάλι του Αμαρουσίου για τώρα ή αργότερα.

Η διαφορετική πρόταση στον Νίκο Μουτσινά

Πολύ προσεκτικά εξετάζει τις προτάσεις που επίσημα πλέον δέχεται ο Νίκος Μουτσινάς μετά την ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ. Ο παρουσιαστής έχει δεχθεί πρόταση για απογευματινή εκπομπή τα Σαββατοκύριακα από το STAR ενώ τον έχει προσεγγίσει και ο Alpha για Late Night Show. Εδώ όμως μπαίνει μια άλλη εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παράμετρος καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες στον Νίκο Μουτσινά εφόσον τελικά αποφασίσει να μείνει εκτός τηλεόρασης του προτάθηκε η εναλλακτική από τον Alpha να έχει γκεστ ρόλο σε μια καινούργια κωμωδία που θα υλοποιηθεί στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν (Άνοιξη 2024). Ως γνωστόν και στο παρελθόν ο «Μούτσι» έχει κάνει διαλλείματα από την παρουσίαση. Τη σεζόν 2014 – 2015 με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις «Τρίχες» του Αλέξανδρου Ρήγα στον ΑΝΤ1 και επίσης τη σεζόν 2017 – 1018 με την κωμωδία «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» και πάλι στον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου. Οι αποφάσεις σε κάθε περίπτωση αργούν ακόμη.

«Survivor» και την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ

Η απουσία ρίσκου θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της επιλογής προγραμμάτων από το κανάλια την επόμενη σεζόν. Αμέσως μετά τα Χριστούγεννα αποφασίστηκε η συνέχεια της «Γης της Ελιάς» στο Mega και λίγες εβδομάδες αργότερα του «Σασμού» στον Alpha. Οι καθημερινές αυτές δραματικές σειρές αποτελούν τους πυλώνες του βραδινού προγράμματος των δύο συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών.

Το ίδιο μοντέλο θα ακολουθηθεί και στον ΣΚΑΪ και ενώ υπήρχε σχεδόν βεβαιότητα για ολοκλήρωση του κύκλου του «Survivor» με την All Star εκδοχή του έγινε η μεγάλη ανατροπή. Στον ΣΚΑΪ βλέποντας τη σταθερότητα και την αντοχή που έχει το ριάλιτι επιβίωσης στους πίνακες τηλεθέασης οδηγούνται στην προοπτική ενός νέου κανονικού κύκλου από τον Ιανουάριο του 2024. Τελική απόφαση ακόμη δεν έχει ληφθεί, αυτή ωστόσο είναι στην παρούσα στιγμή η διάθεση του σταθμού. Όλα φυσικά θα εξαρτηθούν και από το εφ’ όλης της ύλης ραντεβού που θα γίνει μεταξύ ΣΚΑΪ και Ατζούν μετά το τέλος του φετινού «Survivor».

Με πληροφορίες του reader.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE