Eρωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 18/3-19/3

Share on:

Η Κυριακή δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για ερωτικό παιχνίδι μέσα από τη διάθεση να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας. Καταλυτική θα είναι η στάση μας αυτή με το ταίρι μας, καθώς θα δημιουργήσουμε ιδανικές προϋποθέσεις για ένα όμορφο βράδυ όπου μπορούμε να επιλύσουμε ζητήματα του παρελθόντος που μας απασχολούν και να αφήσουμε πίσω μας ότι δεν μας άφηνε να απελευθερωθούμε στη σχέση μας. Μπαίνουμε σε μία διαδικασία να ανταποκριθούμε σε ότι αφορά τη δημόσια εικόνα μας, αφήνοντας στην άκρη τις προσωπικές μας ανάγκες, κάτι που μπορεί να μας χαλάσει την ψυχολογία και να μας δημιουργήσει κατήφεια.

Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά, σε κάθε ζώδιο τι μπορεί να φέρει σε αισθηματικό επίπεδο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 18 ως 19 Μαρτίου 2023 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο σου δημιουργείται έντονα η διάθεση, να βγεις να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, να περάσετε όμορφα μαζί. Το βράδυ δημιουργούνται ιδανικές προϋποθέσεις, καθώς σε βοηθά να εκδηλώσεις άμεσα τα συναισθήματά σου, απογειώνοντας τη σχέση σου. Η Κυριακή μπορεί να σε οδηγήσει σε αποστασιοποίηση και μοναχικότητα, δημιουργώντας εντάσεις στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο είναι ιδανικές οι προϋποθέσεις για φλερτ, διασκέδαση και πολλές νέες γνωριμίες, αφού απογειώνει τη διάθεση σου. Το βράδυ μπορεί να φέρει έρωτες από το παρελθόν στο προσκήνιο που θα σε απασχολήσουν. Η Κυριακή μπορεί να σου δημιουργήσει κατήφεια ή εσωστρέφεια που χαλάνε το κέφι σου. Μην το επιτρέψεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο άγχος, νευρικότητα και ζήλια μπορεί να ταλαιπωρήσουν τη σχέση σου. Το βράδυ μπορεί να ισορροπήσει τη διάθεσή σου και να σου δώσει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα καθημερινότητας που ταλανίζουν τη σχέση σου. Η Κυριακή σου δίνει τη δυνατότητα με αποφασιστικότητα να δείξεις στο σύντροφό σου τι πορεία θέλεις για τη σχέση σας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, η νευρικότητα που σε διακατέχει το Σάββατο δεν σε αφήνει να απολαύσεις όμορφες στιγμές. Το βράδυ ισορροπεί την ψυχολογία σου και μπορείς να βρεθείς με παρέες μέσα από το εργασιακό σου χώρο και νέες γνωριμίες πιθανά να σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Η Κυριακή σε γεμίζει αποφασιστικότητα διεκδικώντας την προσοχή νέων γνωριμιών που σε συναρπάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο η διάθεση για ερωτικό παιχνίδι είναι εμφανής και αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση. Το βράδυ σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις συναισθήματα στο σύντροφό σου που ήθελες καιρό, δημιουργώντας ιδανικές προϋποθέσεις μεταξύ σας. Η Κυριακή εντείνει ανασφάλειες, απωθημένα και ζήλεια δημιουργώντας πιθανά συγκρούσεις με το ταίρι σου. Πρόσεχε!

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο σου δίνει όλα τα εχέγγυα, τη διάθεση, τη διπλωματία, τον ερωτισμό και την έντονη τάση για φλερτ για να κερδίσεις οποία νέα γνωριμία σε ενδιαφέρει. Το βράδυ δεν αποκλείει να έρθουν στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος που θα ανακινήσουν έντονα συναισθήματα. Η Κυριακή σε ωθεί πιθανά στο να απομακρυνθείς και να απομονωθείς βγάζοντας φόβους στο προσκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο μην αναλωθείς στη γκρίνια και στη νευρικότητα, λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Το βράδυ σου δίνει την ευκαιρία να φτιάξεις ένα μαγικό σκηνικό για δύο, περνώντας μοναδικά τρυφερές στιγμές. Η Κυριακή μπορεί να φέρει συγκρούσεις και ψυχρότητα με το σύντροφό σου. Μην το επιτρέψεις!

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο είναι πιθανότερο να ασχοληθείς με την καθημερινότητά ,κάτι που μπορεί να σε αγχώσει μη να μην αφήσεις περιθώριο στον εαυτό σου να χαρείς τη μέρα. Το βράδυ ισορροπεί τη διάθεσή σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα του παρελθόντος μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα χτυπήσουν ξανά την πόρτα σου. Η Κυριακή μπορεί να βγάλει τον αυστηρό εαυτό σου απομακρύνοντας τυχόν νέες γνωριμίες. Πρόσεχε!

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο σε ωθεί στο να πρωταγωνιστήσεις στον έρωτα και στην προσωπική σου ζωή, δημιουργώντας εξαιρετικό κλίμα στη σχέση σου. Το βράδυ σε βοηθά να εκφράσεις με άνεση τα συναισθήματά σου και να απογειώσεις τον ερωτισμό και το πάθος με το ταίρι σου Η Κυριακή εντείνει τη νευρικότητα και το άγχος για την καθημερινότητα, με πιθανές τις δυσάρεστες αντιπαραθέσεις στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο σε βοηθά να κοινωνικοποιηθείς, να δείξεις την έντονη ερωτική πλευρά του εαυτού σου και να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο κινήσει το ενδιαφέρον σου. Το βράδυ δεν αποκλείεται να φέρει το δρόμο σου και πάλι πρόσωπα του παρελθόντος που ενδιαφέρονται για σένα. Η Κυριακή σε βάζει σε αυστηρή διάθεση λόγω καθημερινών δραστηριοτήτων που σε απασχολούν, μη αφήνοντας πιθανά περιθώριο να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάγκη σου για τρυφερότητα, ρομαντισμό και ασφάλεια γίνεται έντονη και στο σύντροφό σου και μπορείς να δημιουργήσεις εξαιρετική ατμόσφαιρα στο χώρο σου για δύο. Το βράδυ πιθανά να σε βοηθήσει να εκφράσεις ανασφάλειες και φοβίες, δίνοντας σου την ευκαιρία να τις αφήσεις πίσω. Η Κυριακή σου δίνει αποφασιστικότητα στον έρωτα, κάνοντας εμφανείς τις προθέσεις σου στο σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλειες, κυκλοθυμία και ανάγκη για να καθίσεις σπίτι σου, απορρίπτοντας πιθανές προτάσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις. Το βράδυ μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και πάλι πρόσωπα του παρελθόντος που θα ανάψουν το πάθος και τον ερωτισμό. Η Κυριακή σε βοηθάει στο να διεκδικήσεις αποφασιστικά πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και να ξεχωρίσεις.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις να κοινωνικοποιηθεί και όλα αυτά να τα πραγματοποιήσεις με το ταίρι σου και να περάσετε υπέροχες στιγμές. Το βράδυ σού δίνει τη δυνατότητα να εκφράσει στις ανάγκες σου στο ταίρι σου, κλείνοντας ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούσαν. Η Κυριακή μπορεί να σου δημιουργήσει έντονη κατήφεια και κυκλοθυμία, δημιουργώντας αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου. Πρόσεχε!

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο έχεις τη δυνατότητα να παίξεις, να επικοινωνήσεις, να διασκεδάσεις και σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι να βρεις ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες. Το βράδυ σε καθιστά πρωταγωνιστή όπου κι αν βρεθείς και δεν αποκλείεται πρόσωπα του παρελθόντος να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο. Η Κυριακή σου δημιουργεί έντονη μοναχικότητα και απαισιοδοξία που πιθανά να μην σε αφήσει να χαρείς το υπόλοιπο της ημέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο η ανάγκη σου για σταθερότητα και η ηρεμία σε οδηγεί στο να περάσεις στιγμές με το ταίρι σου και λίγους κοντινούς σου ανθρώπους. Το βράδυ μπορεί να δημιουργήσει ιδανικό κλίμα για να λυθούν οι παρεξηγήσεις ή ζητήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου, δίνοντάς της νέα πνοή. Η Κυριακή σου δίνει η αποφασιστικότητα και λογική σκέψη που θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα τον σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δεν δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έντονη κοινωνικότητα που θα σε φέρει σε επαφή με νέες γνωριμίες. Το βράδυ μπορεί να φέρει και πάλι μπροστά σου πρόσωπα του παρελθόντος που θέλουν να έχουν θέση στη ζωή σου. Η Κυριακή δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να εντυπωσιάσεις νέα γνωριμία με την λογική και την ευφυή σου επικοινωνιακή δεινότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο λάμπεις και αυτό είναι εμφανές στη σχέση σου, καθώς διεκδικείς την προσοχή του συντρόφου σου και προσπαθείς να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Το βράδυ μπορεί να σας φέρει κοντά σε φιλικά πρόσωπα του παρελθόντος που θα περάσετε υπέροχα. Την Κυριακή προτιμάς στιγμές έντονου ρομαντισμού και ερωτισμού που θα σας απογειώσουν.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο είναι γεγονός ότι είσαι ο πρωταγωνιστής σε όποια παρέα κι αν βρεθείς κατακτώντας πολλά πρόσωπα στο πέρασμά σου. Το βράδυ μπορεί να φέρει μέσα από φιλικές παρέες πρόσωπα του παρελθόντος που θα σε αναστατώσουν. Η Κυριακή σου δημιουργεί μοναχικότητα προτιμώντας να περάσεις ήρεμες στιγμές σπίτι, μακριά από την έντονη κοινωνική ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο είναι πιθανόν η εσωστρέφεια και ο έντονος συναισθηματισμός που θα εκδηλώσεις να αιφνιδιάσει τον σύντροφό σου. Το βράδυ μπορεί να φέρει ζητήματα του παρελθόντος που ήρθε είναι καιρός να λύσεις με το ταίρι σου, αφήνοντάς τα πίσω και κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για τη σχέση σας. Η Κυριακή μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα αυστηρό με το ταίρι σου δημιουργώντας απόσταση μεταξύ σας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο μοναχικότητα εσωστρέφεια και συναισθηματική υπερχείλιση δεν σε αφήνουν να κοινωνικοποιηθείς, προτιμάς να απομακρυνθείς απ’ όλους. Το απόγευμα μπορεί να σημάνει επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Η Κυριακή σου δημιουργεί έντονες σκέψεις και κατήφεια που πιθανά να μην σε αφήσουν να χαρείς τις στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο αυτό που επιθυμείς κυρίως είναι να βρεθείς με το ταίρι σου και με φιλικά πρόσωπα έχοντας ευχάριστες στιγμές. Το απόγευμα εντείνει το κέφι, την αισιοδοξία και τη διάθεση για να διασκεδάσεις με τον σύντροφό σου, απογειώνονται στη σχέση σας. Η Κυριακή μπορεί να σου δημιουργήσει έντονη εσωστρέφεια που θα απομακρύνει το ταίρι σου. Μην το επιτρέψεις!

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο σου δίνει την επιθυμία να βρεθείς με φιλικά του πρόσωπα και μέσα από αυτά να υπάρξουν νέες γνωριμίες. Το απόγευμα μπορεί να φέρει και πάλι στη ζωή σου πρόσωπα του παρελθόντος που θα εκτοξεύσουν τη διάθεσή σου. Η Κυριακή κάνει εντονότερη τη μοναχικότητα, μη αφήνοντας να χαρείς στιγμές και να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή μου.

ΙΧΘΥΣ

Το Σάββατο το πιθανότερο είναι να απασχολήσουν εσένα και το ταίρι σου κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Το απόγευμα εντείνει το συναισθηματισμό, το πάθος μεταξύ σας και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έντονες ερωτικές στιγμές. Η Κυριακή μπορεί να οδηγήσει σε αποφάσεις από κοινού με τον σύντροφο σου που θα είναι καταλυτικές για τη σχέση σας.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε επαγγελματικές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που πιθανά σε αγχώνουν. Το απόγευμα το δεν αποκλείει τις επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά και θα εντείνουν το πάθος. Η Κυριακή μπορεί να φέρει καταλυτική νέα γνωριμία που θα σε γεμίσει ασφάλεια και σιγουριά.

E-ZWDIA


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE