Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η εαρινή ισημερία

Share on:

Στις 20 Μαρτίου στο βόρειο ημισφαίριο επίσημα ξεκινάει η Άνοιξη, όπου επιτέλους όσο θα δυναμώνει το φως, η ψυχολογία μας μέρα με την ημέρα θα αλλάζει προς το καλύτερο. Αρχικά θα επηρεαστούν οι παρορμητικοί, Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι, που έχουν γεννηθεί στις αρχές των ζωδίων τους. Έντονη θα είναι η ανάγκη για περισσότερη σταθερότητα ώστε να κλείσουν κεφάλαια και να κάνουν μια καινούργια αρχή, κι υπάρχουν ζώδια που θα τους απασχολήσουν οι σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες τους. Συγκεκριμένα Σκορπιοί γεννημένοι 19 και 20 Νοεμβρίου και Ταύροι γεννημένοι 17 και 18 Μαΐου. Επηρεάζονται επίσης κι όσοι τυχαίνει να έχουν ωροσκόπο πλανήτες ή άλλους σημαντικούς δείκτες κοντά στις 28 μοίρες του Σκορπιού.

Κριός

Είστε οι πρωταγωνιστές της εποχής, μόνο που τώρα θα χρειαστεί να σχεδιάσετε με προσοχή κι όχι με παρορμητισμό τα επόμενα βήματά σας. Θα έχετε βοήθεια από πρόσωπα δικά σας, αρκεί να είστε απέναντί τους συγκεκριμένοι στο τι τους ζητάτε και με τρόπο διπλωματικό, να αντιμετωπίσετε αν χρειαστεί, τις τυχόν ενστάσεις τους.

Ταύρος

Δεν υπάρχουν εγγυήσεις και προ απαιτούμενα μα η τόλμη χρειάζεται, αν θέλετε να δείτε τη ζωή σας να αλλάζει φορά προς το καλύτερο. Πρόσωπο δικό σας πιθανόν να σας ζητήσει να δείτε διαφορετικά τη σχέση σας. Να αλλάξετε οπτική αλλά κι αντιμετώπιση. Κάποια πράγματα θα καταλάβετε, ότι δεν μπορούν να παραμείνουν άλλο στάσιμα.

Δίδυμοι

Οριστικά ξεκαθαρίσματα απαιτεί το διάστημα αυτό με άτομα που μεταξύ σας έχετε επενδύσει πολλά, αλλά στη συγκεκριμένη φάση θα διαπιστώσετε πως αλλάζουν απέναντί σας τακτική. Κάτι θέλουν να σας πουν; Ή μήπως κάτι εσείς αποφεύγετε να συζητήσετε μαζί τους, κάτι που κανονικά θα έπρεπε να έχετε κάνει πολύ καιρό;

Καρκίνος

Είναι η εποχή να κάνετε καινούργια ανοίγματα. Δεν είναι όμως εποχή να περιμένετε από τους άλλους το πότε κοινές επιδιώξεις θα μπουν σε εφαρμογή από δική τους πρωτοβουλία. Μη βάζετε τη ζωή σας σε οποιαδήποτε αναμονή γιατί μπροστά σας ανοίγεται κάτι πολύ σπουδαίο, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά.

Λέων

Με μεγαλύτερη φλόγα στοχεύετε στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, ακόμα κι αν χρειάζεται να κολυμπήσετε στα βαθιά. Αποφύγετε ωστόσο να ακούτε υποσχέσεις και λόγια που θα είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά, όπως κι ανθρώπους που δεν έχουν να επιδείξουν κάτι το βάσιμο κι ουσιαστικό, σε ό,τι σας προτείνουν.

Παρθένος

Δεν είναι μια άσχημη περίοδος αυτή που ξεκινάει για σας, αρκεί να μην μπείτε στη διαδικασία να βγάζετε συμπεράσματα για ανθρώπους και καταστάσεις, είτε από το περιβάλλον το προσωπικό σας, είτε από τον τομέα των συνεργασιών σας. Κάποιες φορές θα έχετε την τάση της εξιδανίκευσης και κάποιες άλλες της ισοπέδωσης.

Ζυγός

Βάλτε στόχους και προσπαθήστε από ‘κει και πέρα οι ενέργειές σας να είναι πιο συγκεκριμένες και πιο στοχευμένες. Υποστήριξη θα λάβετε από πρόσωπα ισχυρά κι από ανθρώπους που γνωρίζουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Αφοσιωθείτε στα όνειρά σας και μην κάνετε πίσω σε τίποτα. Έτσι κι αλλιώς, γυρίζετε σελίδα.

Σκορπιός

Η εαρινή ισημερία έρχεται με προκλήσεις που δεν μπορείτε να τις αγνοήσετε ή ίσως καθυστερήσετε μέχρι να νιώσετε ασφάλεια στο να ξεκινήσετε καινούργια εγχειρήματα. Οι όποιες ανατροπές θα συμβαίνουν για να σας ξεβολεύουν από μια στασιμότητα, που τη βαπτίζετε σταθερότητα. Κάνετε εσείς την αρχή και θα έχετε βοήθεια παρακάτω.

Τοξότης

Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στην προσωπική κι αισθηματική σας ζωή, φαίνεται ότι έμπνευση παίρνετε από πρόσωπο που θα σας προκαλέσει να ταξιδέψετε μαζί του με το καραβάκι του φτερωτού θεού. Ετούτη η άνοιξη γεννά μέσα σας δημιουργικές ιδέες που μπορεί να χρειάζονται κόπο από πλευράς σας, αλλά θα βρουν το έδαφος να καλλιεργηθούν.

Αιγόκερως

Η διάθεσή σας αλλάζει όπως κι η πρόθεσή σας να κάνετε καινούργια πράγματα. Η θεά τύχη θα βρίσκεται με το μέρος σας, να σας διευκολύνει όπου κι όταν χρειαστεί, φέρνοντας δίπλα σας ανθρώπους που μπορούν να υποστηρίξουν τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό, ειδικά αν πρόκειται για μια νέα σχέση.

Υδροχόος

Δώστε απ’ τα καλύτερα κομμάτια του εαυτού σας στους ανθρώπους της καθημερινότητάς σας, που σας στηρίζουν συναισθηματικά και μη και μην κλεινεστε στον εαυτό σας. Αυτό θα το εισπράξετε εις διπλούν λίγο αργότερα. Αποφύγετε τις αναβολές και ξεμπερδέψτε με συναισθηματικά κυρίως κολλήματα που η βάση τους είναι στο παρελθόν.

Ιχθείς

Καινούργια πολύ ελπιδοφόρα μονοπάτια σας ανοίγονται σε μια εποχή που ζητά από σας να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι σας, θα πρέπει να είστε συγκεκριμένοι στο πώς θα τους κατακτήσετε. Μη φοβηθείτε να τολμήσετε να δοκιμάσετε την τύχη σας σε πεδία που άλλοτε ίσως και να μην είχατε πρόσβαση.

My astro


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE