Μαρίνα Πατούλη | Υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Share on:

Σε ένα ιδιαίτερο θερμό κλίμα στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης οι δημότες υποδέχτηκαν την Μαρίνα Πατούλη, η οποία παρουσίασε τους βασικούς στόχους της υποψηφιότητάς της αλλά και τα ονόματα στο ψηφοδέλτιό της.

Η ομιλία της Μαρίνας Πατούλη:

«Είμαστε ενεργοί πολίτες», τόνισε η κυρία Πατούλη, «που αγαπάμε την πόλη που ζούμε και επιδιώκουμε το καλύτερο για τη ζωή μας. Είμαστε δημότες που πιστεύουμε ότι ο Δήμος μας μπορεί και πρέπει να γίνει πολύ πιο αποτελεσματικός. Να συμβάλλει ακόμα περισσότερο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας. Να λειτουργεί ανοικτά και αποτελεσματικά, προς όφελος των δημοτών του. Είμαστε πολίτες, που πιστεύουμε ότι προϋπόθεση για να πετύχουμε τους στόχους μας, είναι η συλλογική δράση, η συνεργασία, η ενότητα. Που μας ενώνει η επιθυμία να προσπαθήσουμε, μαζί, για το καλύτερο. Δημιουργήσαμε τη δημοτική παράταξη «Ενωμένοι» και ζητάμε τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη σας ώστε να αναλάβουμε τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και να δημιουργήσουμε καλύτερες προοπτικές για την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής μας.

«Ενωμένοι» σημαίνει δύο πόλεις, ένας Δήμος. Ενιαία αντιμετώπιση Λυκόβρυσης και Πεύκης. Συνεκτιμώντας τις ιδιαίτερες συνθήκες και ανάγκες κάθε περιοχής του Δήμου μας, τις αντιμετωπίζουμε ως αδιάσπαστο σύνολο.

«Ενωμένοι» σημαίνει ότι ξεπερνάμε κομματικούς φραγμούς και δουλεύουμε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε το Δήμο που θέλουμε και την ποιότητα ζωής που μας αξίζει.

Πηγή : in.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE