Νίκος Παππάς| Επεσε και αυτός θύμα της Σλοβάκας απατεώνισσας με το σκυλάκι

Share on:

Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς, αποκάλυψε πως ήταν ένα από τα θύματα της Σλοβάκας, που είχε προχωρήσει σε μία σειρά από απάτες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Η 36χρονη «καλλονή με το μαύρο σκυλάκι», όπως είχε γίνει γνωστή, συνελήφθη πριν λίγες ημέρες, μετά από καταγγελία οδηγού ταξί, ότι δεν πλήρωσε το αντίτιμο των 200 ευρώ για μία διαδρομή από τη Ναύπακτο στην Πάτρα.

Μάλιστα η εν λόγω γυναίκα φαίνεται πως είχε μεγάλες οφειλές και σε ξενοδοχεία, ενώ ο Νίκος Παππάς τόνισε ότι «φέσωσε» και τον ίδιο με το ποσό των 880 ευρώ. Ο ίδιος έκανε σχετική ανάρτηση στο Instagram ανεβάζοντας και φωτογραφία της, γράφοντας τα εξής: «880 ευρώ πιστόλι Κολωνάκι και στον Νικόλα αν με ακούτε εκεί στην αστυνομία. Τουλάχιστον με κέρασε ποτάκι η ψυχούλα».

Σε βάρος της Σλοβάκας εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για απάτες που είχε διαπράξει στη Σλοβακία. Τελικά, η δράση της σταμάτησε στην Κόρινθο, όπου προσπάθησε να παγιδέψει έναν ταξιτζή, αλλά εκείνος δεν πείστηκε και προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία και τη συνέλαβε σε ξενοδοχείο της περιοχής.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE