Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 2-0 | Με το πόδι του Ιωαννίδη και το χέρι του Μανούχου (vid)

Share on:

Ο Φώτης Ιωαννίδης μπήκε στο 64′, σκόραρε στο 80΄με «μυτάκι» στην κλειστή γωνία του Γιαννιώτη και ξεκλείδωσε ένα επιπλέον τρίποντο του Παναθηναϊκού που επικράτησε 2-0 του αξιόμαχου Ατρομήτου.

Ο οποίος Ατρόμητος αγωνιζόταν από το 35′ με δέκα παίκτες λόγω αυστηρής αποβολής του Ερλινγκμαρκ – Ο Μάγκνουσον το 2-0 με φάουλ στο 93′.
Τρία πράγματα θα θυμόμαστε από το πρώτο ημίχρονο του σημερινού παιχνιδιού. Το πρώτο αφορά, τον Ατρόμητο που κατάφερε να βραχυκυκλώσει τον Παναθηναϊκό μέχρι το 35′, στήνοντας το αμυντικό του μπλοκ χαμηλά και προσπαθώντας να χτυπήσει στις κόντρα επιθέσεις. Οι ”πράσινοι” παρά την κυριαρχία τους στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσαν να βρουν τις σωστές επαφές στα τελευταία μέτρα και άφηναν ημιτελείς τις προσπάθειες τους.
Ο Γιοβάνοβιτς έριξε στο ματς τον Έλληνα επιθετικό στο 64′ και στο 80′ εκείνος τον δικαίωσε. Μετά από ασίστ του Σπόραρ, ”τσίμπησε” την μπάλα από πλάγια θέση, αιφνιδίασε τον Γιαννιώτη και άνοιξε το σκορ. Μετά το κερδισμένο πέναλτι κόντρα στον Ολυμπιακό και το νικητήριο γκολ στο Αγρίνιο, ο νεαρός άσος… τρίτωσε το καλό και άνοιξε τον δρόμο για την νίκη, την οποία… σφράγισε στο 93′ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ ο Μάγκνουσον.
Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας (82′ Βαγιαννίδης), Χουάνκαρ (82′ Γκάνεα), Τσέριν, Πέρεθ, Κουρμπέλης (64’ Ιωαννίδης), Μπερνάρντ, Βέρμπιτς (87′ Βουτσάς), Σπόραρ

Ατρόμητος (Κόλμαν): Γιαννιώτης, Χατζιησαΐας, Μαυρομμάτης (87′ Τζαβίδας), Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλες, Ροτάριου (45’ Οικονομίδης), Ρομπαΐγ (45’ Κλωναρίδης), Μουνίθ (64’ Τζοβάρας), Κιάρτασον (64’ Φριτζόνσον)


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE