Κατερίνα Καινούργιου| Μακάρι να μπορούσα να διαγράψω από τη Google τη σχέση μου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Share on:

Την Τετάρτη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και μεταξύ όσων συζήτησε με την Ελένη Μενεγάκη ήταν και το πώς γνώρισε τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Σήμερα Πέμπτη (3/11) στη «Super Κατερίνα» προβλήθηκε απόσπασμα της συνέντευξης και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί και εκείνη στο πώς γνωρίστηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, εξήγησε ότι αν μπορούσε, θα κατέβαζε από τη Google το γεγονός ότι υπήρξε και εκείνη ζευγάρι με τον επιχειρηματία.

«Εντάξει, είναι γνωστή η σχέση μου με τον Βασίλη. Δε ξέρω αν είχαν γνωριστεί και παλιότερα, αλλά εντάξει, είναι και μια σχέση που δε με αφορά. Ούτε με έχει στιγματίσει, ούτε τίποτα. Απλά δυστυχώς, λόγω της δημοσιότητας προβλήθηκε πολύ στα media. Ο άνθρωπος αυτός τώρα έχει κάνει την οικογένειά του, είναι εκεί. Μακάρι να μπορούσα και από το Google να κατεβάσω τελείως αυτή τη σχέση», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συμπλήρωσε:

«Δεν είναι μια από τις σχέσεις που θέλω να… Η τελευταία μου σχέση με τον Φίλιππο είναι πολύ σημαντική για μένα, με άλλαξε, με πήγε μπροστά. Είμαι περήφανη γι’ αυτή τη σχέση. Και επειδή τα παιδιά έχουν προχωρήσει, κιόλας δεν είναι ωραίο να αναφέρεται».

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE