Τζένιφερ Λόρενς | Δεν έχω επαφή με τη φωνή μου και έχω φρικτό τρόμο επί σκηνής

Share on:

ΗΤζένιφερ Λόρενς, πρωταγωνίστρια των ταινιών Hunger Games, δήλωσε ότι δεν μπορεί να παίξει στο θέατρο λόγω της φωνής και των… νεύρων της.

«Πιστεύω πραγματικά ότι θα ήταν τρομερό» είπε στο Front Row του BBC Radio 4. «Δεν έχω επαφή με τη φωνή μου. Φοβάμαι, έχω φρικτό τρόμο επί σκηνής. Άρα μπορεί να μην μπορώ καν να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου» εξήγησε.

Newsroom

ΗΤζένιφερ Λόρενς, πρωταγωνίστρια των ταινιών Hunger Games, δήλωσε ότι δεν μπορεί να παίξει στο θέατρο λόγω της φωνής και των… νεύρων της.

«Πιστεύω πραγματικά ότι θα ήταν τρομερό» είπε στο Front Row του BBC Radio 4. «Δεν έχω επαφή με τη φωνή μου. Φοβάμαι, έχω φρικτό τρόμο επί σκηνής. Άρα μπορεί να μην μπορώ καν να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου» εξήγησε.

Η Τζένιφερ Λόρενς, όπως υπενθυμίζει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου το 2013 για την ερμηνεία της στη ρομαντική κωμωδία-δράμα «Silver Linings Playbook».

Ήταν επίσης υποψήφια για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για τις ταινίες «Winter’s Bone» το 2011, «American Hustle» το 2014 και «Joy» το 2015.

«Όσο περισσότερο κάνω πρόβες για κάτι, τόσο πιο πολύ ταράζομαι. Θα έλεγα: Ω, ας δοκιμάσουμε κάτι νέο» κατέληξε.

ValueNews.gr


Share on: