Τίνα Μεσσαροπούλου για Σπυροπούλου | «Δεν ήταν ποτέ καλή παρουσιάστρια»

Share on:

Την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα σε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την ομάδα της στην εκπομπή Happy Day.

«Ξέρεις τι σκέφτομαι; Απλά επειδή είδα την αναπαραγωγή χθες του δικού μας σχολιασμού κι άλλων ανθρώπων που μίλησαν. Η άποψή μου έχει ως εξής. Είσαι στην πιο ωραία φάση της ζωής σου, έχεις παντρευτεί τον άντρα που αγαπάς, ό,τι κι αν έκανες το έχεις δουλέψει μέσα σου, έχεις ζητήσει συγγνώμη κατ’ ιδίαν, τα έχεις κλείσει τα κεφάλαια. Τι μπαίνεις στη διαδικασία να βγάλεις τους σκελετούς από τη ντουλάπα του παρελθόντος, αν έχεις ορμόνες ζήτα από τον Βασίλη να σου φέρει ένα γαλακτομπούρεκο», αναρωτήθηκε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε τα εξής: «Έφτασε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο να κυλιστεί στη λάσπη, να υποφέρει, να πεινάσει, για να ξεπλύνει από πάνω της όλο αυτό το πράγμα που την είχε κατακλύσει, να βγάλει μία εικόνα πιο συμπαθής στον κόσμο. Το κατάφερε, το πέτυχε, δεν συζητούσε κανείς γι’ αυτό και ξαφνικά… Σου δόθηκαν ευκαιρίες που ενδεχομένως που άλλες κοπέλες/παρουσιάστριες του χώρου που να είχαν τα προσόντα να τις πάρουν από σένα. Κακά τα ψέματα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήταν ποτέ καλή παρουσιάστρια. Εξελίχθηκε και δεν ξέρω αν έγινε ποτέ καλή παρουσιάστρια. Εν πάση περιπτώσει, υπήρξαν κανάλια που της έδωσαν και μετέπειτα ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα, τι θες και τα ψάχνεις;».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας τόνισε: «Ξέρετε τι σκέφτομαι; Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες. Οι άνθρωποι που είχαν την ευλογία να βρουν ένα στήριγμα και να μπορέσουν να σταθούν σε αυτόν τον τρικυμιώδη χώρο των ΜΜΕ, ας σιωπήσουν, να μιλήσουν και οι άλλοι που με τον ιδρώτα του προσώπου τους και γονυπετής, ανέβηκαν τον Γολγοθά. Έλα τώρα, σε παρακαλώ».

Λίγο μετά η Τίνα Μεσσαροπούλου σημείωσε: «Δεν είμαι αυτή που θα υποστηρίξει τη Φωτεινή, αλλά δεν την είδα να γίνεται παρουσιάστρια. Θα μπορούσε, γιατί να μην γίνει;».

ValueNews.gr


Share on: