Πάτρα | Πιτσιρίκος ξάφρισε χρήματα από ταχυφαγείο

Share on:

Ο ανήλικος το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε, ωστόσο λίγο αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε

Δήθεν για να αγοράσει κάτι να φάει, είχε πάει το βράδυ της Πέμπτης σε ένα ταχυφαγείο στην Πάτρα ένας 14χρονος, αλλά όταν διαπίστωσε πως ο υπάλληλος εξυπηρετούσε άλλους πελάτες και δεν τον έβλεπε, άδραξε την ευκαιρία και άρπαξε από τον πάγκο του ταμείου 40 ευρώ.

Ο ανήλικος το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε, ωστόσο λίγο αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι βρήκαν πάνω του τα χρήματα που ξάφρισε και τα απέδωσαν στο κατάστημα. Σε βάρος του 14χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών μαζί με τη μητέρα του, που συνελήφθη με την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

Άρπαξε μπουφάν με χρήματα από φορτηγό

Δεν μπόρεσε να απολαύσει τα παράνομα κέρδη του ένας Έλληνας, ο οποίος «βούτηξε» μέσα από ένα φορτηγό στην Πάτρα το μπουφάν του οδηγού που είχε μέσα 250 ευρώ, το μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς λίγο αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που βρήκαν πάνω του κλοπιμαία και τον προσήγαν στην Ασφάλεια. Με την δικογραφία για κλοπή που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ValueNews.gr


Share on: