Νεκρό πεντάχρονο αγόρι από φωτιά σε διαμέρισμα | Στο νοσοκομείο τα αδελφάκια του

Share on:

Σοκ στην Αθήνα, στην οδό Αλκυόνης, όπου ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου. Ένα αγοράκι 5 ετών ανασύρθηκε νεκρό.

Από το φλεγόμενο διαμέρισμα απεγκλωβίστηκαν δύο ακόμη παιδιά, τα μεγαλύτερα αδέλφια του 5χρονου, ηλικίας 8 και 12 ετών, τα οποία ήταν καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ο 5χρονος που ανασύρθηκε από το φλεγόμενο διαμέρισμα, μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια της φωτιάς ερευνώνται, το πιθανότερο σενάριο μέχρι στιγμής ωστόσο, θεωρείται αυτό του να ξέσπασε από κάποιο μαγειρικό σκεύος.

Ο πατέρας των παιδιών υποστηρίζει ότι βρισκόταν εντός του διαμερίσματος όταν ξέσπασε η φωτιά και επιχείρησε να τη σβήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ήταν σε κατάσταση μέθης.

Η Πυροσβεστική για το ανήλικο αγόρι που ανασύρθηκε από την φωτιά
Η ενημέρωση της πυροσβεστικής για το περιστατικό ανέφερε:

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας ανήλικος, ενώ απεγκλωβίστηκαν δύο ακόμη, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε διαμέρισμα επί της οδού Αλκυόνης στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τα παιδιά και τα μετέφεραν στο νοσοκομείο. Η φωτιά τέθηκε άμεσα υπό μερικό έλεγχο ενώ στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.


Share on: