Κώστας Τσουρός | Απαντά στον Νίκο Μουτσινά – «Ο καθένας κάνει την τηλεόραση που ξέρει»

Share on:

Δηλώσεις έκανε ο Κώστας Τσουρός και αναφέρθηκε στα σχόλια του Νίκου Μουτσινά, αναφορικά με την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου και συμμετέχει.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά, απάντησε στα σχόλια του παρουσιαστή, ο οποίος είχε δηλώσει πως η Ελεονώρα Μελέτη και το πάνελ της «κάνουν παλιά τηλεόραση».

«Άντε πάλι με τον Νίκο Μουτσινά. Δεν ξέρω αν έχει νεύρα η Ελεονώρα ή όχι. Παλιά τηλεόραση λέει ότι κάνουμε ο Μουτσινάς. Ο καθένας κάνει την τηλεόραση που ξέρει. Αλήθεια τώρα, αφού ξέρετε ότι έχουμε πρόβλημα, γιατί μας το κάνετε αυτό;», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κόντρα ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Καλά είναι η Φωτεινή, πέρασε αυτό που πέρασε, στενοχωρήθηκε και τώρα είναι καλά. Όλα περνάνε. Δεν είμαι εκπρόσωπος της Φωτεινής, έτυχε να κάνω ένα ρεπορτάζ», δήλωσε.

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού

Ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» τοποθετήθηκε στο γεγονός και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς το ζήτημα.

«Συγγνώμη ο Νίκος δεν έλεγε ότι με όλα αυτά που ζούμε καθημερινά δεν έχει θέματα να παίξει στην εκπομπή του; Αυτό θα έπρεπε να του αρέσει, είναι βούτυρο στο ψωμί του» αναρωτήθηκε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας με την Ελεονώρα Μελέτη να του απαντά, «Το θέμα νομίζω του άρεσε. Το twitter θεωρεί παλιό. Και για την Κατερίνα Καινούργιου δεν είπε ότι κάνει παλιά τηλεόραση

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Κώστας Τσουρός ο οποίος αντέδρασε λέγοντας: «Μα όλα για τον Νίκο παλιά είναι. Παλιά τηλεόραση η Κατερίνα Καινούργιου, παλιό το θέμα Σπυροπούλου-Πετρογιάννη… Δηλαδή αν θέλουμε να μάθουμε νέα και καινούργια τηλεόραση πρέπει να βλέπουμε τον Νίκο; Δεν έχω καταλάβει».

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά

Μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» ο Νίκος Μουστινάς φάνηκε να μην είναι πού ενήμερος για την κατάσταση: «Δεν μπαίνω Twitter» είπε, ενώ τόνισε αστειευόμενος ότι: «Καλύτερα αυτό παρά η Πισπιρίγκου στην τηλεόραση».

ValueNews.gr


Share on: