Γιώργος Παπαδόπουλος | «Ήξερα ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος, έχω χάρισμα»

Share on:

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Ελένης Φουρέιρα έχει «ενθουσιάσει» τόσο το κοινό της, όσο και τους ανθρώπους από το στενό της περιβάλλον.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Happy Day», με αφορμή τις νυχτερινές εμφανίσεις που ξεκινάει σε λίγο καιρό με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και δήλωσε πως ο ίδιος γνώριζε ήδη για την εγκυμοσύνη της συναδέλφου του.

«Χαίρομαι πάρα πολύ για την Ελένη. Συγκινούμαι κιόλας, γιατί το ήθελε πάρα πολύ. Την πήρα τηλέφωνο, της έδωσα τις ευχές μου και της είπα πως θα εξυπηρετήσω, όπως μπορώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε στη συνέχεια, ο ίδιος είχε καταλάβει από πολύ νωρίς ότι είναι έγκυος, καθώς έχει… χάρισμα. «Το ήξερα, γιατί έχω ένα χάρισμα. Και στις δύο εγκυμοσύνες της Γαλάτειας, το κατάλαβα από το πρόσωπό της, έτσι και στην Ελένη, είναι οι ορμόνες», είπε αρχικά για την αγαπημένη του.

«Της είχα στείλει ένα μήνυμα, όταν ήταν τριών μηνών και της είπα “μωρό μου, να ξεκουράζεσαι”. Μου απάντησε με προσευχούλα και καρδούλα. Της έδωσα τις ευχές μου», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην πρόσφατη μίνι περιοδεία του στην Αμερική, όπου τον συνόδευσε η σύζυγός του και ο μεγάλος του γιος.

«Πόνεσε πάρα πολύ που αφήσαμε πίσω τον μικρό. Η Γαλάτεια ήταν ακόμα χειρότερα από εμένα. Στην Αμερική κάποια βράδια έκλαιγε», είπε κλείνοντας.

ValueNews.gr


Share on: