Βόλος | Στα δικαστήρια γαμπρός και πεθερά γιατί την απείλησε με ψαροντούφεκο

Share on:

Ο 40χρονος καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή απειλή σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών με αναστολή

Σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών με αναστολή καταδικάστηκε 40χρονος από τον Βόλο που απείλησε την μητέρα της εν διαστάσει συζύγου του με ψαροντούφεκο.

Γαμπρός και πεθερά, κατέληξαν στο δικαστήριο μετά από καβγά αφού την απείλησε με το ψαροντούφεκο, χωρίς ευτυχώς να την τραυματίσει.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αν και η γυναίκα κατέθεσε ότι τα βρήκε με τον γαμπρό της, ότι της ζήτησε συγνώμη και πλέον έχουν καλές σχέσεις, τον καταδίκασε για ενδοοικογενειακή απειλή σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών με αναστολή.

Τα επεισόδιο σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα, έγινε τον Οκτώβριο του 2019 στο σπίτι της γυναίκας στον Βόλο, όπου διέμενε και η εν διαστάσει σύζυγος του 40χρονου με το ανήλικο παιδί τους. Ο άνδρας πήγε στο σπίτι να δει το ανήλικο παιδί του αλλά μάλωσε με την πεθερά του. Στη συνέχεια εκείνος αποχώρησε προσωρινά από το σπίτι και επέστρεψε με ένα ψαροντούφεκο, με τον οποίο απείλησε τη γυναίκα.

Ο κατηγορούμενος στη δίκη που έγινε προχθές, παραδέχτηκε ότι την απείλησε και ζήτησε συγνώμη και η πρώην πεθερά του ζήτησε αν γινόταν να αποσύρει τη μήνυση για να μην καταδικαστεί ο άνδρας. Όπως ανέφερε, μετάνιωσε και μετά τη συγνώμη που της ζήτησε οι μεταξύ τους σχέσεις έχουν ομαλοποιηθεί.

ValueNews.gr


Share on: