Άρτεμις Βασίλη | Μαρτυρία – Tην είδαν στην παραλία της Αγίας Μαρίνας(Vid)

Share on:

«Είναι μαρτυρία που αλλάζει όλα τα δεδομένα και μας λέει ότι τη βλέπει στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Δεν είχε ελεγχθεί ποτέ αυτή η περιοχή» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης

Ανοιχτή παραμένει εδώ και δύο χρόνια η υπόθεση της εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη με μια μαρτυρία που κατατέθηκε την Παρασκευή στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» να δίνει νέα τροπή στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία αυτή η 19χρονη εθεάθη μια ημέρα μετά την εξαφάνισή της, την 16η Οκτωβρίου 2020 στο Κορωπί, να είναι βυθισμένη στις σκέψεις της σε ένα κιόσκι στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Σύμφωνα με την οικογένειά της η 19χρονη Άρτεμις συνήθιζε να πηγαίνει για μπάνιο με τις φίλες της στη συγκεκριμένη παραλία. Εκεί φέρεται, μάλιστα, να είχε πάει και με τον πρώην φίλο της, πριν αυτός την απορρίψει και τη διαγράψει από μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε σχετικά απάντησε μόνο ότι «μία φορά είχα πάει στην Αγία Μαρίνα για μπάνιο. Ό,τι ήταν να πω το είπα. Άμα μπορούσα να βοηθήσω, θα το είχα κάνει. Τέλος. Την περίοδο που χάθηκε η Άρτεμις, εγώ ήμουν μέσα στο στρατόπεδο. Ήμουν φαντάρος στην Αλεξανδρούπολη»

Ο δικηγόρος της οικογένειας Αναστάσιος Ντούγκας ανέφερε: «Είναι κάτι καινούργιο. Ενώ πριν ο τελευταίος άνθρωπος την είχε δει στη στάση λεωφορείων να περιμένει κάτι, τώρα έρχεται μια μαρτυρία που αλλάζει όλα τα δεδομένα και μας λέει ότι τη βλέπει στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Δεν είχε ελεγχθεί ποτέ αυτή η περιοχή. Πιστεύουμε ότι αυτή την εβδομάδα θα δοθεί εντολή να ερευνηθεί και αυτή η περιοχή».

«Είμαστε σίγουροι ότι εκείνη την ημέρα είχε κλείσει με κάποιον ραντεβού για να συναντηθεί. Δέχθηκε μία κλήση στο Viber, πήγε στο δωμάτιό της, μίλησε κι έφυγε χαρούμενη» δήλωσε ο κ. Ντούγκας, ο οποίος απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι και δεν μιλάει να αποκαλύψει τι έχει συμβεί. «Συγκεκριμένος μάρτυρας, που έχουμε υποδείξει στο Ανθρωποκτονιών, δεν έχει πει την αλήθεια εξαρχής. Να βγει και να πει τι ακριβώς έχει γίνει. Γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις για την Άρτεμη. Είναι το τελευταίο άτομο που είχε επικοινωνία» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας.

ValueNews.gr


Share on: