Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό

Share on:

Το δρομο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, η 37χρονη μητέρα της ανήλικης που βιάζονταν και εκδίδονταν στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη για το αδίκημα της συνέργειας σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της, αρνήθηκε τα πάντα επικαλούμενη και τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ηλία Μίχο, όταν πια κατάλαβε -όπως υποστηρίζει -τι συνέβαινε στην κόρη της. Η 37χρονη, ήταν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ιδιαίτερα φορτισμένη και μέσα στο γραφείο της ανακρίτριας εκλαιγε.

Μάλιστα πριν ξεκινήσει η απολογία της στην ανακρίτρια, κατάθεση έδωσαν στο ανακριτικό γραφείο, ένας από τους γιους της, η μεγαλύτερή της κόρη και η θεία της ανήλικης, η οποία και κατάλαβε πρώτη βλέπωντας το κινητό του παιδιού τι ακριβώς είχε συμβεί.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες η ανακριτρια που χειρίζεται την υπόθεση ρώτησε για τα τέσσερα εμβάσματα συνολικού ύψους 110 ευρώ στο λογαριασμό της, για τις συνομιλίες της και τα μηνύματα με του Ηλία Μίχο και τη συζυγό του. Να σημειωθεί ότι τα εμβάσματα είναι τέσσερα συνολικά και φέρονται να προέρχονται από δύο πρόσωπα. Από αυτά το ένα πρόσωπο δεν έχει ταυτοποιηθεί και το δεύτερο δεν έχει συλληφθεί.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE