Πέτρος Φιλιππίδης| Καταθέτουν Ματίκα, Μακρυπούλια, Χαλκιάς, Σχίζα

Share on:

Ο λόγος για 4 ηθοποιούς που θα καταθέσουν οι μισοί υπέρ και οι μισοί κατά του πρώην συναδέλφου τους, Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Η δίκη σήμερα (6/10) θα συνεχιστεί με την εξέταση της μάρτυρα-δημοσιογράφου, η οποία υπήρξε συνεργάτιδα του κατηγορούμενου επί σειρά ετών. Υστερα όμως από εισαγγελικό αίτημα, στα έδρανα θα βρεθούν για κατάθεση η Θάλεια Ματίκα, καθώς αναφέρθηκε κατά την ακροαματική διαδικασία ότι είχε δει την πρώτη καταγγέλλουσα να κλαίει. Επιπλέον, ως μάρτυρας θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια προκειμένου να ερωτηθεί για το εάν πράγματι υπήρχε περίπτωση αντικατάστασης στο θέατρο Ηβη, αλλά και η Αλίνα Κωτσοβούλου για να διαπιστωθεί εάν μετά από δικό της τηλεφώνημα η πρώτη καταγγέλλουσα πήγε στο θέατρο Ηβη για να αναλάβει ρόλο στην παράσταση «Κουζίνες».

Από την άλλη πλευρά, μετά από το αίτημα της υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη έχουν κληθεί ως μάρτυρες οι ηθοποιοί Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα, που συμμετείχαν στην ίδια παράσταση.

Διεκόπη για την Παρασκευή λόγω αδιαθεσίας της προέδρου του Δικαστηρίου

Διεκόπη η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη λόγω αδιαθεσίας της προέδρου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Συγκεκριμένα η πρόεδρος επικαλέστηκε αδυναμία να συνεχίσει την διαδικασία για λόγους υγείας και η δικαστική διαδικασία θα συνεχιστεί την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου.

Ο κατηγορούμενος ηθοποιός προσήλθε στο δικαστήριο με το δικηγόρο του Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ενώ στη δικαστική αίθουσα βρίσκονταν και οι ηθοποιοί Θάλεια Ματίκα, Αλίνα Κοτσοβούλου, Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα που είχε καλέσει το Δικαστήριο.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE