Νίκαια| Ομαδική κακοποίηση για τη 14χρονη που είχε απαχθεί – «Την άφησαν να φύγει λόγω δημοσιότητας»

Share on:

Μόνο σοκ προκαλούν τα στοιχεία από την υπόθεση της απαγωγής της 14χρονης κοπέλας από τη Νίκαια. Το κορίτσι επέστρεψε στην οικογένειά του ωστόσο ΄σα πέρασε όλες αυτές τις ημέρες, από την Παρασκευή που απήχθη, δεν το χωρά ο νους, καθώς σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά κακοποιήθηκε σεξουαλικά από 5 με 6 άτομα που την κρατούσαν με τη βία στην περιοχή του Μαρκόπουλου.

«Πέρασε φριχτή κατάσταση μαζί τους αυτές τις μέρες και κακοποιήθηκε και σωματικά και σεξουαλικά. Αυτοί οι άνθρωποι προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν και αναγκάστηκαν να την αφήσουν αν φύγει λόγω της δημοσιότητας που πήρε το θέμα», είπε στο MEGA ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Οπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», το βράδυ της Τετάρτης ενημερώθηκαν οι γονείς για το σημείο που βρισκόταν το κορίτσι και αφού την εντόπισαν πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου η 14χρονη περιέγραψε τα όσα έζησε, κάνοντας λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες για πέντε άντρες που την άρπαξαν, την οδήγησαν σε άγνωστη σε εκείνη τοποθεσία και την βίασαν ομαδικά. Αφού την κακοποίησαν σεξουαλικά, την Τετάρτη οι πέντε άντρες, όπως είπε το κορίτσι, την παράτησαν στην περιοχή του Μαρκοπούλου.

Σύμφωνα με τη μητέρα της η 14χρονη είχε πέσει ξανά θύμα αρπαγής. Όπως υποστηρίζει, ο ίδιος άνδρας πριν από λίγες ημέρες την άρπαξε ενώ πήγαινε στο σχολείο. Την κράτησε για αρκετές ώρες σε ένα υπόγειο όπου την κακοποίησε σωματικά και ψυχικά, μέχρι το κορίτσι να καταφέρει να αποδράσει. Η οικογένεια της ανήλικης του έκανε μήνυση, αλλά η Αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τον άνδρα.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE