Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. τιμήθηκε στην Τελετή Έναρξης των Αγώνων Special Olympics «Λουτράκι 2022»

Share on:

Στην φαντασμαγορική και άκρως συγκινητική Τελετή Έναρξης των Πανελλήνιων Αγώνων Special Olympics «Λουτράκι 2022», η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (4/10) στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου, τιμήθηκε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος των Special Olympics, κ. Διονύσιος Κοδέλλας, βράβευσε τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιο Αυγερινό, για την τεράστια και πολυδιάστατη προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προς όφελος της Ελληνική κοινωνίας, αλλά και τη διαχρονική υποστήριξη του Οργανισμού στις δράσεις και το σπουδαίο έργο των Special Olympics Hellas.

Σημειώνεται ότι, στο Λουτράκι, βρίσκονται από την Τρίτη δύο (2) Κινητές Μονάδες Υγείας του Ε.Ε.Σ, συνοδευόμενες από εθελοντές και προσωπικό του Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ. αλλά και εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες, καθώς ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παρέχει εξ’ ολοκλήρου υγειονομική και διασωστική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια της αθλητικής γιορτής που διεξάγονται στο Λουτράκι Κορινθίας, το διάστημα 4 έως 7 Οκτωβρίου 2022.

ValueNews.gr


Share on: