Λεωνίδας Καλφαγιάννης| Η απόφαση να εγκαταλείψει την υποκριτική και το σοβαρό τροχαίο που είχε

Share on:

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης ήταν καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την απόφαση που είχε πάρει να εγκαταλείψει την υποκριτική και τον λόγο που όλα τελικά ανατράπηκαν καθώς και για το σοβαρό τροχαίο που είχε.

«Όταν έπαθα το ατύχημα, ο Σταύρος Σβήγκος ήταν ο πρώτος που βρέθηκε από πάνω μου και ήταν η φωνή του που άνοιξα τα μάτια μου. Τυχαία βρέθηκε στο σημείο, άφησε το αυτοκίνητό του και έτρεξε να με βοηθήσει. Αυτόν τον άνθρωπο ό,τι και να γίνει στα 80 μου αυτόν τον άνθρωπο θα τον θυμάμαι» ανέφερε για το σοβαρό τροχαίο που υπέστη.

Όσον αφορά στην απόφαση να εγκαταλείψει την υποκριτική: «Το είπα αλλά η πραγματικότητα δεν με δικαίωσε. Ήμουν ένας άνθρωπος που έλεγα ότι δεν μπήκα σε αυτόν το χώρο επειδή το ήθελα, προέκυψε. Κάθε φορά που ήταν να φύγω, κάποιος με κρατούσε. Όταν πήρα την απόφαση, είδα πόσο ανόητος ήμουν γιατί δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την επαφή τελικά, την ανάγκη μου να καταλάβω τι θέλεις και να σου δώσω με τη μετάφρασή μου αυτό που θα σε πάει μέχρι το τέλος της μέρας.

Τελικά την πάτησα. Δεν θέλω να αποχωρήσω από αυτόν το χώρο, αλλά να την παλέψω με έναν άλλον τρόπο. Για αυτό λέω ότι από αυτήν την κατάσταση βγαίνω νικητής, ακόμα κι αν δεν μου βγει» δήλωσε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Valuenews.gr


Share on: