Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 1-0 | Δεν παίζει καλά, αλλά ποιος νοιάζεται…

Share on:

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 τον Λεβαδειακό, στην Λεωφόρο, για την 3η αγωνιστική της Super League 1 και πανηγύρισε ισάριθμα «τρίποντα» στο πρωτάθλημα.

Η επικράτηση των «πράσινων» ήρθε χάρη στο πρώτο γκολ του Βέρμπιτς με την φανέλα τους, από τη δεύτερη ασίστ του Αϊτόρ, στο 3’ με ωραία κεφαλιά, ενώ οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με παίκτη  λιγότερο, μετά την αποβολή του Βινίσιους στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι απουσίες των τραυματιών Σένκεφελντ και Χουάνκαρ, του ανέτοιμου Μπερνάρ και με τους Ρουμπέν-Μάγκνουσον να μην 100% έτοιμοι «κόστισαν» στην εικόνα του Παναθηναϊκού, που κράτησε πάντως ξανά απαραβίαστη την εστία του.

Δεν έπαιξε καλά, πάντως, ο Παναθηναϊκός, αλλά το αποτέλεσμα μετράει, που είπε κι ο Γιοβάνοβιτς.

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την κούραση του αντιπάλου του, ωστόσο η έλλειψη ποιοτικών λύσεων μεσοεπιθετικά δεν του επέτρεψε να κάνει την έκπληξη.

Παναθηναϊκός (Ιβαν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Γκάνεα (82′ Σάντσες), Κουρμπέλης, Τσέριν, Παλάσιος, Αϊτόρ, Βέρμπιτς (61′ Ρούμπεν), Σπόραρ (90′ Ιωαννίδης).

Έμειναν στον πάγκο: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Φρόκου, Καμπετσής.

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βινίσιους, Χάμοντ (46′ Σκβάρκα), Βήχος, Μπελμόντ (81′ Βουτσάς), Μεχία, Μπάχανακ, Βρακάς (67′ Νίκας), Δούμτσιος, Λούα Λούα (46′ Μουτίνιο).

Έμειναν στον πάγκο; Στογιάνοβιτς, Ντεντάκης, Τσιριγώτης, Λιάγκας, Παναγιώτου.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων

https://www.youtube.com/watch?v=akefvbGLC4M

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE