Οι αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων Σαββατοκύριακου

Share on:

24 ως 25/9/2022

Αυτό το διήμερο, δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο στον αισθηματικό τομέα. Τα ζώδια του Νερού και της Γης θα… καλοπεράσουν! Ας μην ξεχνάμε πως αυτό το διήμερο, ενισχύει το συναίσθημα αλλά και τον αισθησιασμό και βάζοντας κι αυτή το… λιθαράκι της στις σχέσεις, τόσο τις ήδη υπάρχουσες όσο και αυτές που τώρα θα δημιουργηθούν!

Από την άλλη, οι αστρολογικές όψεις του διημέρου ενισχύσουν την επικοινωνία και τη λάμψη των ζωδίων του Αέρα και της Φωτιάς! Κι όπως αντιλαμβάνεστε, η αρμονική επικοινωνία θα δώσει λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν σε μια σχέση, ενώ θα… βοηθήσει τους αδέσμευτους να φλερτάρουν με πνευματώδη, αλλά και κομψό τρόπο! Η Κυριακή μπορεί να φέρει μια εσωστρέφεια και μια τάση απομόνωσης, ενώ δεν αποκλείεται η απαισιοδοξία να μας… χτυπήσει την πόρτα!

Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο, Κριαράκι, ενδεχομένως να νοιώθεις μια… απροσδιόριστη ανησυχία και ανασφάλεια στα αισθηματικά σου, γεγονός που περιορίζει κάπως τη συνηθισμένη σου εξωστρέφεια και το δυναμισμό σου. Από την άλλη όμως, οι όψεις του Σαββατοκύριακου, σε βοηθούν να ελέγξεις τις ανασφάλειές σου, ενώ ενισχύουν και τον αισθησιασμό και τον ρομαντισμό σου. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ένα… καυτό και παθιασμένο διήμερο με το ταίρι σου, αφού και η Κυριακή, θα ενισχύσει την ενεργητικότητα και τη δημιουργικότητά σου!

Από την άλλη, εσύ που δεν έχεις ακόμα ταίρι, αυτό το σαββατοκύριακο η ευαισθησία που θα σε διακρίνει, θα σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό/ή. Η εσωστρέφειά σου απλώνει ένα πέπλο μυστηρίου γύρω σου, που τραβά τους θαυμαστές ή τις θαυμάστριες γύρω σου σαν… μαγνήτης! Είναι πολύ πιθανό μάλιστα μια νέα γνωριμία να σου ξυπνήσει έντονο πάθος, αλλά καλό θα είναι να μη δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον, γιατί σύντομα μπορεί να… αλλάξεις γνώμη!

Ταύρος

Έμπνευση, φαντασία, διαίσθηση αλλά κι ευαισθησία σου χαρίζει αυτό το σαββατοκύριακο. Ωστόσο, μπορεί να φέρει στο προσκήνιο το φιλικό σου κύκλο και τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποιοι φίλοι σου. Θα πρέπει λοιπόν να βρεις μια ισορροπία και να μην παραμελήσεις το ταίρι σου, καθώς η συμπονετική σου διάθεση θα σε ωθήσει να ασχοληθείς ίσως περισσότερο από ό,τι πρέπει με τα θέματα άλλων! Αν το καταφέρεις, να ξέρεις ότι μπορείς να περάσεις ένα υπέροχο, παθιασμένο και φλογερό διήμερο στην αγκαλιά του συντρόφου σου, που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, να ξέρεις πως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον μπορείς να κάνεις τώρα μια νέα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει! Ωστόσο, επειδή το σαββατοκύριακο μπορεί να προκαλέσει εξιδανικεύσεις, καλό θα είναι να μη βιαστείς να ανοιχτείς και να μη μιλήσεις για πολύ προσωπικά σου θέματα, αλλά να αφήσεις το χρόνο να σου δείξει αν αυτό το πρόσωπο αξίζει την εμπιστοσύνη σου!

Δίδυμος

Παρόλο που είναι σαββατοκύριακο, Δίδυμε, εσένα φαίνεται ότι σε απασχολούν κάποια επαγγελματικά θέματα. Παράλληλα, ίσως να προκύψει και κάποια κοινωνική υποχρέωση, που σχετίζεται άμεσα με τη δουλειά σου. Όλα αυτά μαζί μπορεί να φέρουν αντιδράσεις από τη μεριά του/της συντρόφου σου, αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Διδύμων, που είτε θα παραπονεθεί για το λιγοστό χρόνο που του/της αφιερώνεις, είτε θα νοιώσει σαν… γλάστρα, καθώς θα πρέπει να σε συνοδέψει στην υποχρέωση που προαναφέραμε!

Ευτυχώς όμως, το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα και σου χαρίζουν ευελιξία και διπλωματικότητα, ενώ ενισχύουν και την επικοινωνιακή σου δεινότητα, με αποτέλεσμα να καταφέρνεις να πείσεις το ταίρι σου να κάνει στο τέλος αυτό που θέλεις εσύ! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η αυτό το διήμερο θα συνδυάσεις το… τερπνόν μετά του ωφελίμου. Τα φλερτ στο χώρο της δουλειάς δεν θα σου λείψουν και δεν αποκλείεται ένας νέος, μεγάλος έρωτας να ξεκινήσει τώρα! Ωστόσο καλό θα είναι να προσέξεις λίγο, καθώς αν… ξεμυαλιστείς υπερβολικά, μπορεί να εκτεθείς…

Καρκίνος

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και… αισθησιακό σαββατοκύριακο θα είναι αυτό για σένα, Καρκινάκι. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, το ίδιο και η γοητεία σου κι αυτό είναι πολύ καλό για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, καθώς τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες θα σε πολιορκούν! Μπορείς να φλερτάρεις ελεύθερα λοιπόν, και δεν αποκλείεται αυτό το διήμερο να συναντήσεις και το πρόσωπο, που θα γίνει το άλλο σου μισό!

Ωστόσο, την Κυριακή χρειάζεται λίγη προσοχή αφού μπορεί να κλειστείς στο… καβούκι σου και να μην επιτρέψεις σε ένα πραγματικά αξιόλογο πρόσωπο να σε πλησιάσει! Προσοχή όμως πρέπει να δείξεις κι εσύ που είσαι δεσμευμένος/η. Η όψη της Κυριακής μπορεί να σου προκαλέσει μια κυκλοθυμική συμπεριφορά και σε μια απαισιόδοξη διάθεση που θα μπερδέψει τον/τη σύντροφό σου και μπορεί ακόμα και να το απομακρύνει. Μην αφήσεις τις αβάσιμες ανασφάλειές σου να χαλάσουν το – κατά τα άλλα – αισθησιακότατο κλίμα του διημέρου!

Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο, Λιονταράκι, καταφέρνεις να ισορροπήσεις ανάμεσα στη γνωστή σου εξωστρέφεια και στη… “θορυβώδη” σου προσωπικότητα από τη μια, και στον συναισθηματισμό από την άλλη, αποκαλύπτοντας την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Λέοντες, αυτό το διήμερο ίσως να μη θέλεις εξόδους, διασκεδάσεις και… φασαρίες, αλλά να στραφείς στο ταίρι σου, εκδηλώνοντας τα αισθήματά σου για εκείνο. Έτσι, θα περάσεις ένα ρομαντικό, αλλά κι αισθησιακό και παθιασμένο σαββατοκύριακο στην αγκαλιά του, αρκεί να του αφήσεις και το περιθώριο να… αναπνεύσει και να μην το “πνίξεις” με την αγάπη σου!

Από την άλλη, εσύ που είσαι ελεύθερος/η, δεν αποκλείεται τώρα να κάνεις μια νέα γνωριμία, με την οποία θα νοιώσεις από την πρώτη στιγμή μια οικειότητα. Μπορεί να αισθανθείς ότι βρήκες την “αδελφή ψυχή”, το άλλο σου μισό, όμως μην βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά, γιατί το Σάββατο μπορεί να σε παραπλανήσει, αλλά και οι όψεις της Κυριακής μπορεί να σε κάνουν υπερβολικά αισιόδοξο/η

Παρθένος

Παρθένε, αυτό το σαββατοκύριακο θα σε απασχολήσουν οι προσωπικές σου σχέσεις και ιδιαίτερα οι… αισθηματικές! Αυτό το πλανητικό σκηνικό δείχνει ιδανικό για να περάσεις ένα υπέροχο, ρομαντικό κι αισθησιακό διήμερο με το ταίρι σου, που θα σας φέρει πιο κοντά, θα ανανεώσει τη σχέση σας και θα κάνει το πάθος μεταξύ σας να φουντώσει ξανά. Ωστόσο την Κυριακή μπορεί να είναι παραπλανητική, ενώ μπορεί να προκαλέσει και παρανοήσεις… Αυτό πρέπει να το έχεις στο μυαλό σου κι εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, καθώς μπορεί να κάνεις μια γνωριμία που θα σου τάζει… λαγούς με πετραχήλια για να σε κατακτήσει!

Αν είσαι δεσμευμένος/η το ταίρι σου θα καταφέρει να σε κάνει να νοιώσεις πραγματικά ευτυχισμένος/η με τη σχέση που έχετε καταφέρει να χτίσετε. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος/η, δεν αποκλείεται να συναντήσεις τώρα το άτομο, που θα γίνει το μελλοντικό σου ταίρι, γι’ αυτό μην αρνηθείς καμιά πρόσκληση για μια έξοδο με φίλους!

Ζυγός

Αυτό το σαββατοκύριακο, Ζυγέ, ενδεχομένως να μην σου μείνει καθόλου χρόνος για διασκέδαση και ξεκούραση, αφού θα σε απασχολήσουν οι εκκρεμότητες και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αυτό φυσικά, θα έχει αντίκτυπο και στα αισθηματικά σου, αφού το ταίρι σου με το δίκιο του θα αρχίσει τα παράπονα και τις γκρίνιες! Ευτυχώς όμως, το Σάββατο σου χαρίζει δυναμισμό, ευελιξία, αλλά και… πειθώ! Έτσι, θα μπορέσεις να κατευνάσεις τα πνεύματα, αλλά και να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου!

Από την άλλη, εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος/η την Κυριακή, καλό θα είναι να μην μπλέξεις τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά σου, γιατί πρώτον μπορεί να εκτεθείς, και δεύτερον μπορεί να κάνεις λάθη στη δουλειά σου. Την ίδια μέρα βέβαια, η λαμπερή προσωπικότητά σου θα κάνει το… θαύμα της! Δεν αποκλείεται λοιπόν να συναντήσεις ένα άτομο, που θα μπει στη ζωή σου για να… μείνει!

Σκορπιός

Σκορπιέ, αυτό το σαββατοκύριακο δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς στη γοητεία και στον μαγνητισμό σου! Ένα αισθησιακότατο διήμερο προβλέπεται για σένα, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, των δεσμευμένων Σκορπιών, επιθυμία σου θα είναι να περάσεις καλά με το ταίρι σου, να αποκαταστήσεις τις παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα και να ξανανάψεις τη φλόγα του πάθους μεταξύ σας! Και είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρεις, με τον ερωτισμό σου να βρίσκεται στα ύψη!

Αλλά κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η, δεν θα… βαρεθείς καθόλου αυτό το σαββατοκύριακο. Αυτό το σαββατοκύριακο σού χαρίζει φαντασία, διαίσθηση και ακτινοβολία, έτσι θα μπορείς να κατακτήσεις όποιο άτομο βρεθεί στο… ερωτικό σου στόχαστρο. Έτσι κι αλλιώς οι θαυμαστές/τριες θα κάνουν… ουρά πίσω σου και το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις από την μεριά σου, είναι να… διαλέξεις! Και μάλιστα, δεν αποκλείεται τώρα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, με την οποία θα σε δένουν πολλά περισσότερα από το απλό πάθος

Τοξότης

Τοξότη, αυτό το σαββατοκύριακο θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Παράλληλα, θα σου κλέψει λίγη από τη γνωστή σου εξωστρέφεια και την παιχνιδιάρικη διάθεση που συνήθως σε χαρακτηρίζει και θα σε κάνει… σπιτόγατο! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους όμως, αυτό δεν είναι πρόβλημα, καθώς και με τη βοήθεια του Σαββάτου και της Κυριακής αντίστοιχα, θα βρεις τρόπο να περάσεις… καλά με το ταίρι σου και να αποκαλύψεις όλη τη φαντασία σου, αλλά και τον αισθησιασμό σου!

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα γνωριμία, με την οποία από την αρχή θα νοιώσεις μια πρωτόγνωρη οικειότητα. Πρόσεξε όμως, γιατί την Κυριακή, το κλίμα μπορεί να είναι παραπλανητικό. Καλύτερα να μην ανοιχτείς περισσότερο από όσο πρέπει και να μην αποκαλύψεις προσωπικά θέματα, που μπορεί να σε εκθέσουν! Περίμενε λίγο πριν αρχίσεις τις… εξομολογήσεις, μέχρι να βεβαιωθείς πως πρόκειται για ένα πρόσωπο που μπορείς να εμπιστευτείς

Αιγόκερως

Αιγόκερε, αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον! Η κοινωνικότητα και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι στα ύψη, βελτιώνοντας τη σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος/η ή φέρνοντας στο δρόμο σου πολλές νέες γνωριμίες, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Ιδιαίτερα το Σάββατο, αν έχεις σχέση θα βγεις με το ταίρι σου και θα διασκεδάσετε, ενώ θα κλέψετε και τις εντυπώσεις ως ζευγάρι όπου κι αν βρεθείτε, γεγονός που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και των δυο σας και θα ανανεώσει το πάθος μεταξύ σας!

Αν πάλι είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σου κύκλο που θα σε ενθουσιάσει, ενώ θα πληροί και όλες τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί! Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση η Κυριακή απαιτεί μια προσοχή, καθώς μπορεί να ενισχύσει την ανασφάλεια και την απαισιοδοξία σου. Μην παραδοθείς σε μια τάση απομόνωσης που μπορεί να σε διακρίνει, για να μη δημιουργήσεις χάσματα ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου ή για να μην απομακρύνεις μια νέα γνωριμία, που μπορεί να έχει μέλλον!

Υδροχόος

Υδροχόε, αυτό το σαββατοκύριακο φέρνει στο προσκήνιο κάποια οικονομικά θέματα, θα σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια. Αυτή η ανασφάλεια, δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να επηρεάσει και τα αισθηματικά σου και θα σε ωθήσει, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, να ζητάς συνεχώς επιβεβαίωση για τα αισθήματα του/της συντρόφου σου. Πρόσεξε όμως, γιατί αυτό μπορεί να κουράσει το ταίρι σου και τελικά να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιζητάς! Άλλωστε, από τη φύση σου είσαι υπέρμαχος της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και της ανεκτικότητας, και δεν συνηθίζεις να… καταπιέζεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Ευτυχώς όμως, οι ανασφάλειες σου δεν θα σε… ταλαιπωρήσουν και πολύ. Μην ξεχνάς πως οι όψεις του Σαββατοκύριακου, σου χαρίζουν αυτοπεποίθηση, σιγουριά, γοητεία αλλά και… επικοινωνιακή δεινότητα! Έτσι, θα σου δοθεί η ευκαιρία να περάσεις μια… άκρως αισθησιακή μέρα με το ταίρι σου που θα σας ανανεώσει, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, ξαναβρίσκεις τον… παλιό, καλό εαυτό σου, που μαγεύει και κατακτά όποιο άτομο βάλει στο… μάτι, με την εξυπνάδα του και το ευφυέστατο φλερτ!

Ιχθύς

Ιχθύ, αυτό το σαββατοκύριακο θα μπορούσε να αποδειχτεί τέλειο για τα αισθηματικά σου, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι! Και λέω “θα μπορούσε”, γιατί η Κυριακή μπορεί να δημιουργήσει ένα παραπλανητικό κλίμα, όπου ίσως ειπωθούν κάποια ψεματάκια ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, ή κάποιο άτομο να προσπαθήσει να σε κατακτήσει με πλάγιο και παρασκηνιακό τρόπο… Αν όμως ξεπεράσεις αυτόν τον σκόπελο, με τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό που σε διακρίνει, είναι σίγουρο πως το πάθος θα επικρατήσει και θα σε ανεβάσει στα… ουράνια!

Άλλωστε, μην ξεχνάς πως το Σάββατο σου χαρίζει γοητεία, ακτινοβολία, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία! Αν έχεις ήδη μια σχέση, θα καταφέρεις να εξομαλύνεις τις διαφορές και να λύσεις κάθε παρεξήγηση που μπορεί να είχε προκύψει με το ταίρι σου το τελευταίο διάστημα, ενώ αν είσαι μόνος, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις τώρα μια νέα σχέση, που θα έχει μέλλον! Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ από την μεριά σου, είναι να επιλέξεις το σωστό άτομο μέσα από τις… στρατιές των θαυμαστών/τριών που θα σε πολιορκούν!

Πηγή:Zwdia24


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE