Η στιγμή που ο νέος βασιλιάς της Βρετανίας δυσανασχετεί με ένα στυλό(Vid)

Share on:

Την απογοήτευσή του έδειξε δημόσια ο νέος μονάρχης της Βρετανίας, Κάρολος ο Γ’, για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις ημέρες, ενώ βρισκόταν στη Βόρεια Ιρλανδία.

Ο 73χρονος βασιλιάς όταν κλήθηκε να υπογράφει ένα βιβλίο επισκεπτών μπροστά στις κάμερες στο Κάστρο Hillsborough, κοντά στο Μπέλφαστ, αντέδρασε έντονα, καθώς έσταξε πάνω του το στυλό που χρησιμοποιούσε.

«Θεέ μου, το μισώ αυτό (το στυλό)!» είπε ο Κάρολος, σηκώθηκε και έδωσε το στυλό στη σύζυγό του, Καμίλα. «Ω, κοίτα, πάει παντού», είπε η Καμίλα καθώς ο άντρας της σκούπιζε τα δάχτυλά του. «Δεν μπορώ να αντέξω αυτό το αναθεματισμένο… κάθε καταραμένη φορά», είπε ο Κάρολος, καθώς έφευγε.

Την ώρα που συμπλήρωνε τα έγγραφα, εξάλλου, χρησιμοποίησε επίσης λάθος ημερομηνία, προτού συμβουλευτεί έναν βοηθό που του είπε ότι ήταν 13 Σεπτεμβρίου και όχι 12 Σεπτεμβρίου. Η Καμίλα έλαβε στη συνέχεια ένα νέο στυλό για να ολοκληρωθεί η υπογραφή.

Το νέο περιστατικό, που σχολιάστηκε δεόντως από τα βρετανικά ΜΜΕ, σημειώθηκε λίγες μέρες αφότου ο Κάρολος είχε άλλη μια σύγχυση όταν το Συμβούλιο Προσχώρησης έκανε την επίσημη διακήρυξή του στα State Apartments του St. James’s Palace στο Λονδίνο το Σάββατο.

Ο Κάρολος πλησίασε για να υπογράψει τη Διακήρυξη Προσχώρησης και φαινόταν απογοητευμένος που υπήρχε ένα κουτί με στυλό και ένα δοχείο μελανιού στο μικρό γραφείο, το οποίο έπρεπε επίσης να χωρέσει πολλά έγγραφα. Φανερά εκνευρισμένος, με χειρονομίες υπέδειξε στους βοηθούς να καθαρίσουν το γραφείο.

Μόλις τοποθετήθηκαν τα έγγραφα, ο Κάρολος έκανε πάλι σήμα σε έναν βοηθό να βγάλει το κουτί με στυλό από το γραφείο, δίνοντάς του χώρο να υπογράψει το ιστορικό έγγραφο. Στη συνέχεια, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έπρεπε να ζητήσει το δίσκο πίσω, καθώς ο Κάρολος πήρε το στυλό μαζί του καθώς έφευγε.

Ακολούθησε η βασίλισσα Καμίλα, η οποία στη συνέχεια προχώρησε για να υπογράψει τη Διακήρυξη Προσχώρησης, ακολουθούμενη από την σημερινή πρωθυπουργό Λιζ Τρας και άλλους αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένου του Αρχιεπισκόπου του Καντέρμπουρυ, Τζάστιν Γουέλμπι.

Ο βασιλιάς Κάρολος θα πρωτοστατήσει σήμερα μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας σε μια πομπή από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μέσω του Λονδίνου προς την Αίθουσα του Γουέστμινστερ, όπου η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα πριν από την κηδεία της τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

ValueNews.gr

.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE