Έτοιμα τα τρία προσχέδια για τη Νέα Τούμπα

Share on:

Τα προσχέδια για τη Νέα Τούμπα βρίσκονται στα χέρια του ΠΑΟΚ – Ακολουθεί η ανάλυση ενός φακέλου 340 σελίδων και 150 σελίδων bussinessplan! Σε 70 μέρες από την ανάθεση, οι Θεσσαλονικείς έχουν λάβει έναν πλήρη σχεδιασμό!

Σε 70 ακριβώς ημέρες από την ανάθεση, οι Θεσσαλονικείς μπορούν να διαβεβαιώσουν πια ότι στα χέρια τους κρατούν έναν τόσο πλήρη σχεδιασμό που αφορά τη Νέα Τούμπα.

Όπως ακριβώς αναμενόταν και βάσει του σχετικού χρονοδιαγράμματος που ακολουθήθηκε κατά γράμμα, ο ΠΑΟΚ παρέλαβε εχθές (31/8) το masterplan και τα τρία προσχέδια για το νέο γήπεδο από την εταιρεία Populous και Salfo!

Βάσει των πρώτων πληροφοριών, πρόκειται για έναν φάκελο 340 σελίδων και 150 σελίδων bussinessplan ενώ αναφορικά με τα προσχέδια, οι Θεσσαλονικείς διαβεβαιώνουν πως είναι εντυπωσιακά λεπτομερή και με εκπληκτικό σχεδιασμό σε 3 άξονες, όπως ακριβώς είχε ζητηθεί!

Τα τρία σχέδια διαφοροποιούνται κυρίως στο περίβλημα του γηπέδου, κοινώς στο αρχιτεκτονικό σχέδιο της όψης που θα έχει η Νέα Τούμπα ενώ έχει κριθεί αναγκαίο και απαραίτητο να κινούνται στο ίδιο μήκος κοστολογικής ανάγνωσης και χωρητικότητας που θα αγγίζει τις 35.000 θέσεις προκειμένου να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία…

Τα επόμενα βήματα για τη Νέα Τούμπα

Προφανώς ο φάκελος θα μελετηθεί πλήρως από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα χρειαστούν 3-4 ημέρες προκειμένου να τον αναλύσουν και εφόσον ολοκληρωθούν οι εσωτερικές διεργασίες και η όποια διαβούλευση για διορθώσεις, θα τεθούν στη διάθεση του κοινού!

Αξίζει δε να σημειωθεί πως στη διαδικασία θα συμμετέχει αξιότιμα και ο ΑΣ ΠΑΟΚ!

Κοινώς, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες για το πως θα μπει στην εξίσωση και ο κόσμος του ΠΑΟΚ καθώς είναι ξεκάθαρη επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη ενώ οι Θεσσαλονικείς έχουν καταστήσει σαφές πως επιθυμούν να κινηθούν σε μια σοβαρή διαδικασία διαβούλευσης.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE